Χιτ - Σίξερς 122-99

Gazzetta team
Χιτ - Σίξερς 122-99

bet365

Σκηνές λατρείας στο Μαϊάμι για τον Ντουέιν Ουέιντ. Ο εμβληματικός ηγέτης των Χιτ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην πόλη που αγαπήθηκε όσο κανείς, γνώρισε την αποθέωση και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη επί των Σίξερς με 112-99.

«Ράγισαν καρδιές» σήμερα στο Μαϊάμι. Ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος από το αντίο του τεράστιου Ντουέιν Ουέιντ. Ο εμβληματικός ηγέτης των Χιτ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο γήπεδο που αγαπήθηκε όσο κανείς, γνώρισε πραγματικά την αποθέωση και με 30 πόντους οδήγησε την ομάδα του σε νίκη επί των Σίξερς με 122-99. Μια νίκη που ωστόσο δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς ναι μεν οι Χιτ έφτασαν στο 39-42 αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στα playoffs, με τους Σίξερς να βρίσκονται στο 50-31.

Στα του αγώνα, απλά δεν υπήρχε αγώνας. Ήταν όλη την ώρα του μια ευκαιρία για να αποθεωθεί ο τεράστιος Ουέιντ με τον κόσμο να μην σταματά να του δείχνει το πόσο τον λατρεύει. Ο ίδιος φυσικά το απολάμβανε αν και η συγκίνηση ήταν εμφανέστατη και στο τέλος ανέβηκε στην γραμματεία για να μιλήσει και όλο το γήπεδο όρθιο φώναζε το όνομά του. Πριν από αυτό βέβαια πρόλαβε και έβαλε 30 πόντους όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του αλλά και του ματς, με τον Αντεμπόγιο να ακολουθεί με 19 και τον Ουίνσλοου με 16. Για τους ηττημένους ο Μονρό είχε 18 και ο Σίμονς 16.

 

NBA Τελευταία Νέα