Πίστονς - Γκρίζλις 100-93

Gazzetta team
Πίστονς - Γκρίζλις 100-93

bet365

Οι Πίστονς κατάφεραν να νικήσουν τους Γκρίζλις με 100-93 και πλέον κρατάνε την τύχη στα χέρια τους αναφορικά με την πρόκριση στα playoffs.

Έχοντας μία νίκη παραπάνω από Χόρνετς και Χιτ, οι Πίστονς απλά για να προκριθούν πρέπει να κερδίσουν τα δύο τελευταία παιχνίδια. Το πρώτο, αυτό απέναντι στους Γκρίζίς το κέρδισαν με 100-93 και πλέον μένει το δεύτερο, αυτό με τους αδιάφορους Νικς στη Νέα Υόρκη. Με νέα νίκη τα... πιστόνια θα φτάσουν το 41-41 (τώρα είναι 40-41) και θα γίνουν η 8η ομάδα της Ανατολής αντιμετωπίζοντας στον πρώτο γύρο τους Μπακς του Αντετοκούνμπο. Όσον αφορά τις... αρκούδες έπεσαν στο 32-49 και σίγουρα θα θέλουν να ξεχάσουν την χρονιά αυτή.

Όσον αφορά τον αγώνα πάντως, οι αδιάφοροι βαθμολογικά φιλοξενούμενοι, δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό τους Πίστονς που ωστόσο πήραν αυτό που ήθελαν και συνεχίζουν να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σμιθ με 22 πόντους και τον ακολούθησε ο Ντράμοντ με 20, ενώ για τους ηττημένους οι Καμπόκλο και Ράιτ είχαν από 15, με τον δικό μας Τάιλορ Ντόρσεϊ να πετυχαίνει 12, έχοντας επίσης 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα