Σίξερς - Σέλτικς 118-115

Φώτης Καρακούσης
Σίξερς - Σέλτικς 118-115

bet365

Μεγάλο παιχνίδι στη Φιλαδέλφεια με τους Σίξερς παρότι ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ, να επικρατούν των Σέλτικς με 118-115.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι που τα είχε όλα διεξήχθη στη Φιλαδέλφεια, ένα παιχνίδι που είχε ένταση, αγωνία, αποβολή παίκτη και ανατροπές. Οι Σίξερς ήταν αυτοί που κατάφεραν να φύγουν νικητές και μετά τους Μπακς να νικήσουν ακόμα μία μεγάλη ομάδα της Ανατολής, επικρατώντας των Σέλτικς με 118-115. Μια νίκη που ελάχιστοι περίμεναν με δεδομένα τα όσα βλέπαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο διάστημα αυτό οι «κέλτες» ήταν καλύτεροι και κρατούσαν μια διαφορά που έφτανε και ξεπερνούσε για λίγο τους 10 πόντους.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους υπήρξε η αποβολή του Σμαρτ που έσπρωξε τον Εμπίντ, αλλά και πάλι οι Σέλτικς κρατούσαν τον έλεγχο. Μόλις 3:55 πριν το τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν για πρώτη φορά, ωστόσο οι «πράσινοι» αντέδρασαν και στο τέταρτο αύξησαν την διαφορά τους εκ νέου σε διψήφιο αριθμό. Στο τέλος όμως μίλησαν οι Εμπίντ και Μπάτλερ που με συεχόμενα καλάθια έδωσαν τη μεγάλη νίκη στην ομάδα τους. Μια νίκη που την φέρνει στο 47-23, ενώ οι ηττημένοι έπεσαν στο 43-21.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο εντυπωσιακός Εμπίντ με 37 πόντους και 22 ριμπάουντ και τον ακολούθησαν οι Μπάτλερ με 22, Χάρις με 21 και Ρέντικ με 17. Για τους ηττημένους ο Ίρβινγκ ήταν φοβερός με 36, ο Χόρφοντ είχε 22 και ο Ροζιέ 20.

 

NBA Τελευταία Νέα