Μπακς: Πρώτη φορά 53 νίκες μετά το 1986!

Αντωνία Σπανού
Μπακς: Πρώτη φορά 53 νίκες μετά το 1986!

bet365

Οι Μπακς συνεχίζουν την εξωπραγματική τους πορεία και τα «Ελάφια» μέχρι τέλους κυνηγούν ρεκόρ, που δείχνουν... τίτλο!

Οι Μπακς και χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι ένα τρένο που δεν σταματάει και έχει πιάσει τέτοιες ταχύτητες που είναι δύσκολο κάποιος να τις κόψει.

Τα «Ελάφια» νίκησαν και τους Λέικερς και κρατούν με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη θέση στην Ανατολή και το ΝΒΑ. Μέσα στην σεζόν έχουν διαλύσει κάμποσα ρεκόρ και ενώ όλοι τους περιμένουν να αρχίσουν να... ξεφουσκώνουν, εκείνοι έχουν βαλθεί να διαψεύσουν πανηγυρικά τους δύσπιστους και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους. Άλλωστε και από τις ήττες, όπως αυτή από τους Σίξερς, παραδέχτηκε και ο Γιάννης ότι μαθαίνουν και θα φροντίσουν τα ίδια λάθη να μην τα κάνουν στα κρίσιμα ματς των playoffs. Τα «Ελάφια» είναι πανέτοιμα να διανύσουν όλη την διαδρομή και να μην αφήσουν κανέναν που τους αμφισβητεί να δει τις αμφιβολίες του, να παίρνουν μοφή μέσα στο παρκέ..

Με την νίκη του κόντρα στην ομάδα του Λος Άντζελες, οι Μπακς έφτασαν τις 53 νίκες, έχουν ποσοστό 74.6% και με αυτές γράφουν ιστορία.

Είναι το καλύτερο ρεκόρ της ιστορία μετά από 33 χρόνια (την σεζόν 1985/86 είχαν 57-25) και απομένουν ακόμα 11 παιχνίδια για το τέλος της κανονικής περιόδου και παράλληλα είναι 7ο καλύτερο και πάλι χωρίς να έχουν μετρηθεί τα τελευταία ματς που μένουν. Το προηγούμενο καλύτερο ρεκόρ ήταν πρν από 18 χρόνια (52-30) την σεζόν 2000/01 το οποίο και ισοφάρισαν πριν από λίγες ημέρες στο Μαϊάμι.

Μαθηματικά το καλύτερο ρεκόρ οι Μπακς δεν μπορούν να το σπάσουν, που είναι 66-16 από την σεζόν που πήραν το μοναδικό τους πρωτάθλημα 1970/71, με MVP τον Τζαμπάρ, αλλά με 11-0 μέχρι το τέλος, μπορούν να ξεπεράσουν το 2ο καλύτερο (63-19 από τη σεζόν 1971-72, όταν και έπαιξαν στους Τελικούς) και με 8-3 το 3ο καλύτερο (60-22 τις σεζόν 1972-73 και 1980-81).

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι οι Μπακς οδεύουν προς... τίτλο ή τουλάχιστον προς τους Τελικούς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται της πορείας και το τέλος που πλησιαζει να τους βρίσκει πιο αποφασισμένους από ποτέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα