Πέλικανς - Θάντερ 131-122
Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.
Καλύτεροι ήταν οι Πέλικανς απέναντι στους Θάντερ κι επικράτησαν 131-122, παρά το τρομερό παιχνίδι του Ουέστμπρουκ ο οποίος είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι, έφτασαν στη νίκη έχοντας Ραντλ και Χόλιντει σε καλό βράδυ. Ο πρώτος σημείωσε 33 πόντους και πήρε 11 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος σημείωσε 32 πόντους. Τους ακολούθησε ο Μουρ με 15 πόντους.
Για τους ηττημένους, εκτός του... τριπλού Ουέστμπρουκ που σημείωσε 44 πόντους, έδωσε 11 ασίστ και πήρε 14 ριμπάουντ, ο Τζορτζ έβαλε 28 πόντους και ο Νόελ 22 πόντους, παίρνοντας και 13 ριμπάουντ.
Τα δωδεκάλεπτα: 31-31, 66-63, 101-89, 131-122
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.