Σέλτικς - Πίστονς 118-110

Φώτης Καρακούσης
Σέλτικς - Πίστονς 118-110

bet365

Μεγάλο παιχνίδι στην Βοστώνη με τους Σέλτικς να συνεχίζουν τις καλές τους εμφανίσεις χωρίς τον Ίρβινγκ και να επικρατούν των Πίστονς με 118-110.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Βραδιά μεγάλων αγώνων η σημερινή και ένα από αυτά διεξήχθη στη Βοστώνη. Εκεί οι Σέλτικς επιβεβαίωσαν την αγωνιστική τους άνοδο και παρότι συνεχίζουν να παίζουν χωρίς τον Ίρβινγκ πήραν ακόμα μία νίκη επικρατώντας των Πίστονς με 118-110. Μια νίκη που τους έφερε στο 37-21 και τους κράτησε στην 3η θέση της Ανατολής, ενώ τα... πιστόνια έπεσαν στο 26-30 και βρίσκονται πλέον στην 8η θέση της ίδιας Περιφέρειας.

Στα του αγώνα όπως φαίνεται και από το σκορ, καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει μεγάλη διαφορά, με τους γηπεδούχους να φορτσάρουν στο τέλος και να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τέιτουμ με 19 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χέιγουορντ με 18, Χόρφορντ, Μπράουν με 17. Γι τους ηττημένους ο Γκρίφιν είχε 32, ο Ντράμοντ 21 και ο Τζάκσον 18, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσει η ομάδα τους να πάρει τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα