Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή ο Τόμας

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή ο Τόμας

Gazzetta team
Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή ο Τόμας

bet365

Ακόμα και στον αγώνα της Τετάρτης με τους Κινγκς μπορεί να επιστρέψει ο Αζάια Τόμας με τον ίδιο τον 30χρονο γκαρντ να αποφασίζει το πρωί της ίδιας μέρας αν είναι έτοιμος να παίξει.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετράει ο Αζάια Τόμας. Ο 30χρονος γκαρντ που η αλήθεια είναι πως τα δύο τελευταία χρόνια όλα του πάνε στραβά, είχε τραυματιστεί στο ισχίο και δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι των Νάγκετς ως τώρα.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και η ομάδα του Ντένβερ τον έβγαλε από την λίστα με τους τραυματίες. Επειδή όμως ο τραυματισμός ήταν σοβαρός, ο ίδιος θα αποφασίσει το πρωί της Τετάρτης αν παίξει κόντρα στους Κινγκς την ίδια μέρα, αλλιώς η επιστροφή του θα παραταθεί για το επόμενο παιχνίδι των Νάγκετς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα