Μπήκαμε στο πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο του ΝΒΑ (gTV)

Μπήκαμε στο πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο του ΝΒΑ (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
Μπήκαμε στο πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο του ΝΒΑ (gTV)

bet365

Η κάμερα του gTV μπήκε στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο των Γιούτα Τζαζ και σας μεταφέρει εικόνες από τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις, αλλά και την Σολτ Λέικ Σίτι, που είναι ντυμένα στα... λευκά!

Το Zions Bank Basketball Campus βρίσκεται μέσα στον αστικό ιστό της Σολτ Λέικ Σίτι και η εξωτερική του εμφάνιση δεν σε... ψήνει για τα όσα θα δεις, μόλις μπεις μέσα! Γιατί εκεί, ξεχνάς πως βρίσκεσαι σε προπονητικό κέντρο ομάδας μπάσκετ και νομίζεις ότι έχεις μεταφερθεί σε πεντάστερο ξενοδοχείο!

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ανακαινίστηκαν πριν από δύο χρόνια και πλέον προσφέρουν ό,τι πιθανό και απίθανο μπορεί να χρειαστεί η ομάδα των Τζαζ! Από ένα δωμάτιο προβολών βίντεο, που θυμίζει ιδιωτικό κινηματογράφο, μέχρι το εστιατόριο που εύκολα το περνάς για λόμπι ξενοδοχείου, αλλά και τα γραφεία των προπονητών, το προπονητικό κέντρο της Γιούτα είναι... απατηλό όνειρο για σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες! Οι ελληνικές δεν μπαίνουν καν στη συζήτηση...

Όσον αφορά την Σολτ Λέικ Σίτι, την πετύχαμε στα... λευκά της, καθώς το χιόνι είναι παντού! Από τα βουνά που την περικλύουν ολοκληρωτικά, μέχρι και το κέντρο της! Το στοιχείο, πάντως, που κάνει τη διαφορά για κάθε μπασκετόφιλο είναι τα αγάλματα των Καρλ Μαλόουν και Τζον Στόκτον, έξω από το γήπεδο των Τζαζ!

 

NBA Τελευταία Νέα