Γκρίζλις - Μπακς 101-111

Φώτης Καρακούσης
Γκρίζλις - Μπακς 101-111

bet365

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι και πάλι εξαιρετικός, οι Μπακς επικράτησαν μέσα στο Μάμφις των Γκριζλις με 111-101 και ανέβηκαν στην κορυφή όχι μόνο της Ανατολής, αλλά συνολικά του NBA.

Οι φετινοί Μπακς δεν σταματάνε να τρελαίνουν κόσμο. Η ομάδα του Αντετοκούνμπο όχι απλά δεν ξεφουσκώνει, αλλά πηγαίνει από νίκη σε νίκη, συνεχίζοντας μια απίστευτη πορεία. Νέο της... θύμα οι Γκρίζλις τους οποίους και κέρδισαν με 111-101 και ανέβηκαν και πάλι στην κορυφή συνολικά του ΝΒΑ και όχι μόνο της Ανατολής, μετά και την ήττα των Ράπτορς από τους Σέλτικς. Τα... ελάφια ήταν εξαιρετικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ειδικά στο τρίτο δωδεκάλεπτο όταν με ένα σερί 17-0 τελείωσαν το ματς. Στο τέλος οι... αρκούδες προσπάθησαν να αντιδράσουν και το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν την διαφορά από τους 30 πόντους που είχε φτάσει, στους 10.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές που όπως αναφέραμε έφτασαν το 32-12, ήταν ο Γιάνναρος με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ, προσφέροντας θέαμα με καρφώματα αλλά και τάπες. Τον Greek Freak ακολούθησαν οι Μπλέντσο με 16 και Ουίλσον με 13. Για τους ηττημένους ο Κάσπι είχε 17 και από 14 οι Γκασόλ, Κόνλεϊ και Γκριν, αλλά δεν μπορούσαν να σταματήσουν την αρμάδα των Μπακς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα