Φρέιζερ: «Δεν έδειξα έλλειψη σεβασμού προς τον Ντουράντ»

Νίκος Καρφής
Φρέιζερ: «Δεν έδειξα έλλειψη σεβασμού προς τον Ντουράντ»

bet365

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Ουόλτ "Κλάιντ" Φρέιζερ σχετικά με όσα είχε αναφέρει για τον Κέβιν Ντουράντ τον Αύγουστο.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Ο Ουόλτ "Κλάιντ" Φρέιζερ είχε μιλήσει για τον Κέβιν Ντουράντ το προηγούμενο καλοκαίρι, τονίζοντας πως πάντα θα υπάρχει ένας αστερισκος για τη λίστα των κορυφαίων παικτών της ιστορίας εξαιτίας της επιτυχίας του στους Ουόριορς

Ο πρώην παίκτης των Νικς μίλησε σε Μέσο της Νέας Υόρκης και είπε πως δεν ήθελε να προσβάλλει τον KD, ενώ τόνισε πως είπε και πολύ καλά λόγια για αυτόν.

«Δεν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Είχα πει επίσης πως είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Επίσης είπα πως θα γίνει ο κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είχε πει τον Άυγουστο για τον σταρ των πρωταθλητών

«Ο Ντουράντ είναι σπουδαίος παίκτης, όμως πήγε σε μια ομάδα που δεν τον είχε ανάγκη, τους Ουόριορς. Ξέρετε τι εννοώ. Πιθανό να ξεπεράσει τον ΛεΜπρόν ως ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ σύντομα. Όμως εγώ δεν μπορώ να του δώσω όλα τα credits, όπως θα το έκανα αν έμενε στους Θάντερ και έπαιρνε τίτλο εκεί. Θα είναι πιο κάτω στη λίστα με τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της λίγκας εξαιτίας αυτού. Θα υπάρχει ένας αστερίσκος δίπλα στο όνομα»

 

NBA Τελευταία Νέα