Ράπτορς - Χοκς 104-101

Φώτης Καρακούσης
Ράπτορς - Χοκς 104-101

bet365

Μπορεί να δυσκολεύτηκαν και με το παραπάνω, ωστόσο οι Ράπτορς επικράτησαν των Χοκς με 104-101 και ανέβηκαν στην πρώτη θέση της Ανατολής;, ξεπερνώντας τους Μπακς του Γιάνναρου. Θετικός ο Ντόρσεϊ, αποθεώθηκε ο Κάρτερ.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Εκεί που όλοι περιμέναμε πως ο αγώνας των Ράπτορς με τους Χοκς θα έμενε στην ιστορία μόνο και μόνο για την απίστευτη αποθέωση που γνώρισε ο Βινς Κάρτερ στην τελευταία του παράσταση στο αγαπημένο του Τορόντο, τελικά είχαμε και ένα μεγάλο ντέρμπι. Ένα αναπάντεχα μεγάλο ντέρμπι με τα... γεράκια να βάζουν εξαιρετικά δύσκολα στους Καναδούς, που με την σειρά τους όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη επικρατώντας με 104-101. Μια νίκη που φέρνει τους «δεινόσαυρους» στο 31-12 και την πρώτη θέση της Ανατολής αφήνοντας πίσω τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Από την άλλη οι Χοκς έπεσαν στο 12-28 και έτσι και αλλιώς δεν προλαβαίνουν τα playoffs.

Στα του αγώνα όπως αναφέραμε ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι που κρίθηκε στο τέλος. Ένα τέλος που είχε τους Χοκς μπροστά, αλλά οι Ράπτορς έδειξαν έτοιμοι να μην πέσουν θύματα έκπληξης και μάλιστα μεγάλης παίρνοντας τη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λέοναρντ με 31 πόντους και τον ακολούθησαν οι Λόουρι με 16 και Ανουνόμπι με 14. Για τους ηττημένους ο Κόλινς είχε 21, ο Λιν 20 και ο Γιανγκ 19, με τον Ντόρσεϊ να έχει θετική παρουσία καθώς σε 16 λεπτά πέτυχε 6 πόντους και κατέβασε και 3 ριμπάουντ.

 

NBA Τελευταία Νέα