Χιτ - Μάτζικ 90-105

Φώτης Καρακούσης
Χιτ - Μάτζικ 90-105

bet365

Χωρίς να συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα οι Μάτζικ πέρασαν από το Μαϊάμι επικρατώντας των Χιτ με 105-90 και συνέχισαν την καλή τους φετινή πορεία.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Σε τροχιά playoffs συνεχίζουν να βρίσκονται οι Μάτζικ. Η ομάδα του Ορλάντο δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει τους Χιτ μέσα στο Μαϊάμι με 105-90 και να φτάσει στο 12-12 που την φέρνει στην 7η θέση της Ανατολής. Από την άλλη οι Χιτ με την ήττα αυτή έχασαν σημαντικό έδαφος καθώς πλέον έπεσαν στο 9-14 και βρίσκονται στην 10η θέση επίσης της Ανατολής. Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα καλύτεροι και έφτασαν σχετικά άνετα στη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γκόρντον με 20 πόντους και τον ακολούθησαν με 19 οι Βούτσεβιτς και Ρος. Για τους ηττημένους που όπως αναφέραμε έχασαν έδαφος στην... μάχη για τα playoffs, ο Ουίνσλοου είχε 14 και ο Ολίνικ ακολούθησε με 13, αλλά δεν έφταναν για να μπορέσει η ομάδα τους να διεκδικήσει κάτι από το ματς αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα