Μπάτλερ: «Είμαι υπέροχος συμπαίκτης και θα το δείξω» (vid)

Μπάτλερ: «Είμαι υπέροχος συμπαίκτης και θα το δείξω» (vid)

Μπάτλερ: «Είμαι υπέροχος συμπαίκτης και θα το δείξω» (vid)

bet365

Οι Σίξερς παρουσίασαν τον Τζίμι Μπάτλερ ο οποίος μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Ο Τζίμι Μπάτλερ μετά τη φωτογράφηση με τη φανέλα των Σίξερς, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη νέα του ομάδα.

Αρχικά ανέφερε ότι «όταν υπάρχουν παίκτες που γνωρίζουν το παιχνίδι και στους Σίξερς υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι, όλα είναι πιο εύκολα. Δεν πιστεύω πως θα υπάρξει μπέρδεμα ανάμεσά μας. Όλοι θα κάνουμε ό,τι ξέρουμε και ό,τι κάναμε μέχρι τώρα. Αν κάποιος είχε πρόβλημα με μένα τα περασμένα χρόνια, θα το έλεγε. Εκτός αν είχα τόσο καλούς ηθοποιούς για συμπαίκτες. Είμαι υπέροχος άνθρωπος, υπέροχος συμπαίκτης και θα το δείξω».

Ο Μπάτλερ στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «στόχος μας είναι να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα. Για αυτό αγωνιζόμαστε και για αυτό έγινε η ανταλλαγή».

Ο GM των Σίξερς Έλτον Μπραντ από την πλευρά του ανέφερε, «υπάρχει ένα μικρό... παράθυρο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Ο Μπάτλερ έχει τον ίδιο στόχο με την ομάδα και την πόλη της Φιλαδέλφεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα