Κόμπι: «Ο ΛεΜπρον είναι μέλος της οικογένειας των Λέικερς» (vid)

Κόμπι: «Ο ΛεΜπρον είναι μέλος της οικογένειας των Λέικερς» (vid)

Αντωνία Σπανού
Κόμπι: «Ο ΛεΜπρον είναι μέλος της οικογένειας των Λέικερς» (vid)

bet365

Ο Κόμπι Μπράιντ μίλησε για τον ΛεΜπρον Τζέιμς και το τι του είπε, τι πρέπει να έχουν στον νου τους οι νέοι Λέικερς, ενώ σχολίασε και τις συνέχειες μεγάλων παικτών που ακολουθούν στην ομάδα του Λος Άντζελές.

Νταρουσάφακα - Μπαρτσελόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Κόμπι Μπράιντ βρέθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τους Λέικερς από κοντά και μίλησε για το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει με τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ο άλλοτε ηγέτης του Λος Άντζελες σχολίασε το τι είπε στον «Βασιλιά», ποια είναι η φιλοσοφία της ομάδας ενώ σχολίασε και τον... πυρσό που περνά από γενιά σε γενιά και τι συμβολίζει.

«Ο ΛεΜπρον είναι μέλος της οικογένειας των Λέικερς. Όταν ήρθε στην ομάδα του είπα ότι χρειαστείς, εφόσον τώρα είσαι μέλος της οικογένειας, μέρος της παράδοσης, οπότε ότι χρειαστείς πες μου. Ακόμα δεν έχει χρειαστεί κάτι. Νομίζω ότι είναι εντάξει.

Το μήνυμα που λέω πάντα είναι,'βγες εκεί έξω για να κυριαρχήσεις'. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όταν το παιχνίδι ή η προπόνηση αρχίσει και είσαι σε αυτή την κατάσταση, όλα φαντάζουν σαν να είναι ένας τελικός. Αν έχεις αυτή την αντιμετώπιση σε κάθε προπόνηση ή σε κάθε αγώνα την περνάς και στους υπόλοιπους.

Κανείς δεν πέρασε κανέναν 'πυρσό' σε κανέναν. Ο Μάτζικ είχε την ευθύνη, πρέπει να κερδίζεις, μετά την πήρα εγώ με τον Σακ, μπορέσαμε να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση. Τώρα είναι ο ΛεΜπρον, ο Κούζμα, ο Λόνζο και είναι η σειρά τους να κάνουν αυτό το πράγμα και ξέρω ότι έχει πίεση, αλλά είναι αυτό που κάνουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα