Κατσικάρης: «Η Γιούτα βαδίζει στα χνάρια του Σαν Αντόνιο!» (gTV)

Κατσικάρης: «Η Γιούτα βαδίζει στα χνάρια του Σαν Αντόνιο!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Κατσικάρης: «Η Γιούτα βαδίζει στα χνάρια του Σαν Αντόνιο!» (gTV)

bet365

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Γιούτα στο Σαν Αντόνιο, ο Φώτης Κατσικάρης μιλάει στο gazzetta.gr για την μέχρι στιγμής εμπειρία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Τι λέει για τον στόχο των Τζαζ, τα νέα του καθήκοντα, τον Ελληνοκαναδό Μήτρου-Λονγκ και φυσικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για 15 χρόνια δούλεψε ως head-coach ομάδων στην Ελλάδα, τη Ρωσία, την Ισπανία και το Ισραήλ, ενώ την διετία 2014-2016 καθοδήγησε την Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (2014), το Eurobasket (2015) και το προολυμπιακό τουρνουά (2016). Ελλάδας.

Εδώ και λίγους μήνες, όμως, πέρασε τον Ατλαντικό για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του Κουίν Σνάιντερ στην Γιούτα Τζαζ κι έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα κάτσει σε πάγκο ομάδας του ΝΒΑ. Ο λόγος για τον Φώτη Κατσικάρη, που λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της Τζαζ στο φετινό πρωτάθλημα (κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς), μίλησε στο gazzetta.gr για το πώς έφτασε μέχρι το Σολτ Λέικ Σίτι και την μέχρι στιγμής εμπειρία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Παρακολουθείστε τι είπε για τα συστήματα με την επωνυμία "Spanoulis" και "Bilbao", το Ελληνοκαναδό της ομάδας, Ναζαρέτ Μήτρου-Λονγκ, τον τρόπο που τον προσέγγισε ο head-coach της ομάδας, την ευρωπαϊκή φιλοσοφία του οργανισμού, καθώς επίσης και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα