Κερ: «Η εξαφάνιση των Σόνικς είναι ντροπή για το ΝΒΑ»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Κερ: «Η εξαφάνιση των Σόνικς είναι ντροπή για το ΝΒΑ»! (vid)

bet365

Για πρώτη φορά έπειτα από 10 χρόνια, το Σιάτλ θα φιλοξενήσει ομάδες ΝΒΑ σε αγώνα της preseason ανάμεσα στους Ουόριορς και τους Κινγκς ενώ ο Στιβ Κερ εξήγησε πως η... εξαφάνιση των Σόνικς είναι ντροπή.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο ανακοίνωσε πρόσφατα το πρόγραμμα της preaseason που θα διαρκέσει από τις 28 Σεπτεμβρίου ως τις 12 Οκτωβρίου. Έπειτα, λοιπόν, από την προ δεκαετίας μετακόμιση των Σόνικς στην Οκλαχόμα, το Σιάτλ θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ομάδες ΝΒΑ αφού οι Ουόριορς θα αντιμετωπίσουν τους Κινγκς στην Key Arena στις 5 Οκτωβρίου.

Παρεμπιπτόντως, ο Κέβιν Ντουράντ πέρασε τη rookie σεζόν του στο Σιάτλ πριν οι Σόνικς μεταφέρουν την έδρα τους στην Οκλαχόμα και μετονομαστούν σε Θάντερ. Μάλιστα είχε αναδειχθεί Rookie of the Year έχοντας 20.3 πόντους μ.ό. Τι είχε να πει επί του θέματος ο Στιβ Κερ;

«Για μένα οι Σόνικς ήταν κάτι σαν τους τωρινούς Ουόριορς εδώ στη Δυτική Ακτή. Ένα πραγματικά cool όνομα, με ιστορία και παράδοση, όμορφα χρώματα και απίστευτη φάση φιλάθλων! Έπαιξα εδώ στους Τελικούς του 1996 με τους Μπουλς, είναι μια μπασκετούπολη. Είναι ντροπή το ότι οι Σόνικς δεν υπάρχουν πλέον. Ήταν μια μαύρη σελίδα στο ΝΒΑ. Ελπίζω ότι οι Σόνικς θα επιστρέψουν στο άμεσο μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Ουόριορς στο NBC Sports.

 

NBA Τελευταία Νέα