Προπονήθηκε για ώρες με τον Κάρι ο Ντόντσιτς!

Κάτια Πετροπούλου
Προπονήθηκε για ώρες με τον Κάρι ο Ντόντσιτς!

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς αποκάλυψε πως πέρασε αρκετό χρόνο στο παρκέ με τον Στεφ Κάρι, στο πλαίσιο προπόνησής του για τη νέα σεζόν.

«Έχω πάει παντού! Στο Νιου Τζέρσεϊ, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στην Σάντα Μπάρμπαρα, στο Πόρτλαντ, στο Σιάτλ. Αυτά...», δήλωσε αρχικά ο rookie των Μάβερικς σε συνέντευξή του στο «Dallas News».

Και πότε θα πάει στο Ντάλας; «Την επόμενη εβδομάδα. Για να είμαι ακριβής, την Τρίτη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ», ανέφερε, προσθέτοντας πως βρήκε και σπίτι στη νέα του πόλη λίγο μετά το draft.

Μάλιστα, ο κόουτς Ρικ Καρλάιλ σχεδίαζε να τον επισκεφθεί στην Σλοβενία και να περάσουν χρόνο μαζί, για να τον γνωρίσει καλύτερα, ωστόσο ένα οικογενειακό θέμα δεν του επέτρεψε να κάνει το ταξίδι.

«Θα δουλέψουμε μαζί, όταν πάω στο Ντάλας», σχολίασε ο πρώην παίκτης της Ρεάλ, ο οποίος, όπως αποκάλυψε, προπονήθηκε για πολλές ώρες στο παρκέ μια ημέρα της προηγούμενης εβδομάδας μαζί με τον Στεφ Κάρι!

«Ήταν στο Σαν Φρανσίσκο. Α, ναι... Ξέχασα να πω πως πήγα κι εκεί!», συμπλήρωσε ο 20χρονος γκαρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα