Μαικλ Πόρτερ Jr.: «Είμαι συνδυασμός Ντουράντ και Γιάννη»

Αντωνία Σπανού
Μαικλ Πόρτερ Jr.: «Είμαι συνδυασμός Ντουράντ και Γιάννη»

bet365

Ο Μάικλ Πόρτερ Jr μερικές ημέρες πριν το ντραφτ φροντίζει να τραβάει την προσοχή με τις δηλώσεις του, αφού στην τελευταία είπε ότι είναι ένας συνδυασμός Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κέβιν Ντουράντ.

Τι άλλο να κάνει ο νεαρός Πόρτερ Jr. που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή λίγο πριν το ντραφτ.

Ο νεαρός παίκτης του Μιζούρη, που φέτος έπαιξε μόλις τρία ματς εξαιτίας τραυματισμού, είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ειδικών για το ντραφτ, αφού οι προοπτικές του είναι πολύ μεγάλες.

Ο παίκτης έχει ήδη δηλώσει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του ντραφτ, ενώ πρόσφατα δήλωσε ότι είναι ένας συνδυασμός Γιάννη Αντετοκούνμπο και KD: «Αυτή την στιγμή θα έλεγα ότι είμαι συνδυασμός Γιάννη και Ντουράντ. Μου αρέσει να μπαίνω προς τα μέσα όπως κάνει ο KD.

Μου αρέσει η σωματική επαφή λίγο παραπάνω από εκείνον. Αλλά μου αρέσει να σουτάρω την μπάλα λίγο παραπάνω από τον Γιάννη. Οπότε με αυτούς μου αρέσει να συγκρίνω τον εκατό μου και επίσης με τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι. Με συγκρίνουν μαζί του πολύ και μου αρέσει αυτό.

Αυτοί είναι τρομεροί παίκτες. Δεν μου φαίνεται λάθος να μπαίνω στην κουβέντα μαζί τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα