Μπογκντάνοβιτς: «Στόχος οι 10-15 νίκες παραπάνω»

Μπογκντάνοβιτς: «Στόχος οι 10-15 νίκες παραπάνω»

Μπογκντάνοβιτς: «Στόχος οι 10-15 νίκες παραπάνω»

bet365

Οι Σακραμέντο Κινγκς είχαν ρεκόρ 27-55 στη rookie σεζόν του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος οριοθέτησε τον στόχο της επόμενης χρονιάς με τους «Βασιλιάδες».

Ο Σέρβος γκαρντ έκανε το περασμένο καλοκαίρι το υπερατλαντικό ταξίδι ως πρωταθλητής Ευρώπης με τη Φενέρμπαχτσε για λογαριασμό των Κινγκς που ολοκλήρωσαν τη regular season με ρεκόρ 27-55 και τερμάτισαν στην 12η θέση της Δύσης.

Ο Μπογκντάνοβιτς σχολίασε τη rookie σεζόν του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη ενώ αναφέρθηκε στα... προσεχώς, εξηγώντας πως «στην αρχή το πρόγραμμα ήταν εξοντωτικό! Είχα μια γεμάτη χρονιά με τη Φενέρμπαχτσε και την εθνική ομάδα στο EuroBasket. Ήταν δύσκολο γιατί είχαμε αγώνες ανά δυο μέρες κι έπρεπε να προσαρμοστώ. Η ομάδα είναι νέα και ταλαντούχα. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να προπονηθείς αλλά βρίσκεις ρυθμό μέσα από τους αγώνες. Ο στόχος για την επόμενη χρονιά είναι να κάνουμε 10-15 νίκες παραπάνω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα