Οι 8 λόγοι που ο ΛεΜπρόν θα καταλήξει στους Λέικερς!

Γιώργος Κούβαρης
Οι 8 λόγοι που ο ΛεΜπρόν θα καταλήξει στους Λέικερς!

bet365

O ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι εκείνος που θα στρέψει όλη την free agency πάνω του αυτό το καλοκαίρι και στο ΝΒΑ έχουν αρχίσει ήδη οι εικασίες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο παρουσιαστής του ΝΒΑ TV, Τας Μελάς, ποντάρει στους... Λέικερς ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και παρουσίασε τους 8 λόγους που θα καταλήξει στην πόλη των αγγέλων.

Συγκεκριμένα:

1) Ο ρόλος και η θέση του: Οι Λέικερς θα λογίζονται ως η ομάδα του και σίγουρα θα είναι ο πρώτος στην ιεραρχία σε σύγκριση με ομάδες όπως το Χιούστον, η Φιλαντέλφια ή η Βοστόνη.

2) Προπονητής: Η παρουσία του Λιουκ Ουόλτον είναι κίνητρο για τον ΛεΜπρόν γιατί είναι εκείνος που γνωρίζει καλύτερα απ' όλους τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Την ομάδα που θα πρέπει να κερδίσει προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

3) Το Front Office της ομάδας: Οι «Μάτζικ» Τζόνσον και Ρομπ Πελίνκα έχουν την καλύτερη δυνατή φήμη ενώ οι Λέικερς δεν έχουν πληρώσει φόρο πολυτελείας από το 2014. Και ο ίδιος γνωρίζει ότι τον θέλουν εκεί με... οποιοδήποτε κόστος.

4) Ο χώρος στο salary cap: Έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι ο ΛεΜπρόν θέλει δίπλα του έναν All Star συμπαίκτη και οι Λέικερς έχουν τον χώρο στο salary cap προκειμένου να τον στελεχώσουν με έναν τέτοιον παίκτη.

5) Πολ Τζορτζ: Ο ίδιος ο ΛεΜπρόν ξέρει καλά ότι ο Πολ Τζορτζ επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί στη γενέτειρα πατρίδα του και αυτομάτως θα έχει έναν παίκτη δίπλα του... πρώτης γραμμής.

6) Οι Λέικερς: Το brand name των Λέικερς αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ για εκείνον. Και φυσικά να γίνει ένας παίκτης που θα μπει στα βιβλία της ομάδας ως ένας από τους καλύτερους που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα των ιστορικών «Λιμνανθρώπων». Επιπλέον έχει το κίνητρο να δείξει ότι μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς, μεγαλύτερο από Κόμπι Μπράιαντ ή Σακίλ Ο' Νιλ.

7) Το ταλέντο στην ομάδα: Υπάρχουν πολλοί νέοι και ταλαντούχοι παίκτες οι οποίοι μπορούν να τον συμπληρώσουν και να τον στελεχώσουν με τον καλύτερο δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο.

8) Το Λος Άντζελες: Είναι διαφορετικό να ζει κάποιος στο Κλίβελαντ, στο Χιούστον, στη Φιλαντέλφια ή ακόμα και στη Βοστόνη ή τη Νέα Υόρκη, από το να ζει στο Λος Άντζελες. Και για τον ΛεΜπρόν θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα