Αποκαλυπτικός Ρόμπινσον: «Το ΝΒΑ μού προκάλεσε κατάθλιψη»!

Αποκαλυπτικός Ρόμπινσον: «Το ΝΒΑ μού προκάλεσε κατάθλιψη»!

bet365

Ο άνθρωπος Νέιτ εναντίον του παίκτη Ρόμπινσον. Ο 34χρονος πρώην ΝΒΑer αποκάλυψε την «μάχη» με τους... δαίμονές του και συγκλόνισε.

Σκόραρε ο Λεβαντόφσκι το πρώτο γκολ του αγώνα Πολωνία - Σενεγάλη; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!

11 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν κατάθλιψη στον Νέιτ Ρόμπινσον.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο 34χρονος γκαρντ σε συνέντευξή του στο «Bleacher Report», ο οποίος τόνισε πως στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει όλους τους άλλους, έχασε τον εαυτό του.

«Είμαι Δίδυμος και λένε πως οι Δίδυμοι έχουν χωρισμένες προσωπικότητες. Το νιώθω αυτό στον εαυτό μου. Κοιτάζω τον εαυτό μου και βλέπω στον καθρέφτη τις ατέλειές μου. Νιώθω πως δύο άνθρωποι ζουν σε ένα σώμα», λέει αρχικά, για να δώσει ένα παράδειγμα από τις εσωτερικές «μάχες» που βίωνε στη διάρκεια αγώνων: «Ο "διάβολος" έλεγε "κάρφωσε πάνω από κάποιον και ξεσήκωσε το κοινό" και ο άγγελος "κάνε πίσω και σχεδίασε την επίθεση"».

Στην συνέχεια τα όσα είπε, συγκλόνισαν: «Το ΝΒΑ μου προκάλεσε κατάθλιψη. Ποτέ δεν ήμουν τέτοιος άνθρωπος στη ζωή μου. Προσπάθησα να αλλάξω. Κανείς δεν γνώριζε πόσο πραγματικά πάλεψα για να προσπαθήσω να γίνω κάποιος που δεν ήμουν. Ήταν το δυσκολότερο πράγμα στην καριέρα μου. Όχι το μπάσκετ, όχι η προπόνηση, όχι τα παιδιά μου. Το δυσκολότερο πράγμα της ζωής μου, της 34χρονης ύπαρξης μου στη Γη ήταν να παίξω 11 χρόνια στο ΝΒΑ και να γίνω κάποιος που οι προπονητές ήθελαν να γίνω».

«Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Κανείς δεν μπορεί να είναι … εσύ. Γιατί να γίνεις κάποιος άλλος; Έτσι σχεδιάζω το παιχνίδι μου. Δεν ξέρω πως να παίζω διαφορετικά από το να είμαι ο Νέιτ Ρόμπινσον», κατέληξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα