Η καρφωματάρα του Πίπεν και η 55άρα του Τζόρνταν κόντρα στους Νικς (vid)

Η καρφωματάρα του Πίπεν και η 55άρα του Τζόρνταν κόντρα στους Νικς (vid)

bet365

O Σκότι Πίπεν 23 χρόνια πριν πήρε τα βήματα και δίδαξε τον... ορισμό του καρφώματος στον Τσαρλς Σμιθ, ενώ στο ίδιο ματς ο Τζόρνταν έχει βάλει μια επική 55άρα.

Σέλτικς - Καβαλίερς και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Κέβιν Λαβ πετύχει τουλάχιστον 20 πόντους στην αναμέτρηση! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με αφορμή τις δηλώσεις του Σκότι Πίπεν για την σύγκριση ΛεΜπρον και Τζόρνταν, τον GOAT του, αλλά και τις «φωνές» που δημιουργήθηκαν για ακόμα μια φορά μετά από δηλώσεις του, αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη τα... σημερινά και το gazzetta.gr γυρνάει τον χρόνο πίσω 23 χρόνια και παίρνει μια... ανάσα μπάσκετ.

Ήταν Μάρτιος του 1995 όταν σε ένα παιχνίδι μεταξύ Μπουλς και Νικς, στον οποίο επικράτησαν οι «Ταύροι» με 113 – 111 και τα τα όσα έγιναν έδωσαν μια γεύση από τους Μπουλς του μέλλοντος.

Την παράσταση έκλεψαν αρχικά οι 55 πόντοι του Μάικλ Τζόρνταν, όπου ήταν «μυθικός» και σε 39 λεπτά συμμετοχής έγραψε ιστορία στο παρκέ, ενώ παράλληλα είχε και 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 μπλοκ και στην συνέχεια η απόλυτη καρφωματάρα του Σκότι Πίπεν.

Το... άλλο μισό του MJ έφυγε στον αιφνιδιασμό και κάρφωσε στο πρόσωπο του Τσαρλς Σμιθ, προσφέροντας ακόμα μια στιγμή μπασκετικής απόλαυσης.

Απολαύστε την παράσταση των δύο... Ταύρων:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα