Όταν ο Τζόρνταν αναδείχθηκε για 5η φορά MVP! (pics & vids)

Όταν ο Τζόρνταν αναδείχθηκε για 5η φορά MVP! (pics & vids)

Όταν ο Τζόρνταν αναδείχθηκε για 5η φορά MVP! (pics & vids)

bet365

Πριν από 20 ακριβώς χρόνια ο Μάικλ Τζόρνταν είχε παραλάβει το βραβείο του MVP του ΝΒΑ για 5η φορά στην καριέρα του, λίγο πριν από το τζάμπολ του Game 2 με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Ήταν 19 Μαΐου 1998 όταν ο καλύτερος μπασκετμπολίστας του κόσμου είχε παραλάβει από τα χέρια του Ντέιβιντ Στερν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στο ΝΒΑ.

Πριν από το τζάμπολ του Game 2 κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς για τους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας, ο Μάικλ Τζόρνταν είχε γνωρίσει την αποθέωση στο United Center για την ανάδειξή του σε MVP σε ηλικία 35 ετών!

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Μάλιστα δεν... έμεινε εκεί αφού λίγη ώρα αργότερα είχε «φορτώσει» με 41 πόντους το καλάθι των Πέισερς και είχε οδηγήσει τους Μπουλς στο 2-0 στη σειρά.

Φυσικά εκείνη τη σεζόν το Σικάγο είχε φτάσει στην κατάκτηση του 6ου πρωταθλήματος με τον ίδιο να αποσύρεται για μια τριετία.

Συγκεκριμένα είχε 13/21 δίποντα σε εκείνο το ματς, 0/1 τρίποντο, 15/18 βολές, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και κανένα λάθος!

 

NBA Τελευταία Νέα