Θάντερ - Γκρίζλις 137-123

Φώτης Καρακούσης
Θάντερ - Γκρίζλις 137-123

bet365

Με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να γράφει ιστορία καθώς έγινε ο μόνος παίκτης που κλείνει δεύτερη συνεχόμενη κανονική διάρκεια πρωταθλήματος με triple double οι Θάντερ επικράτησαν των Γκρίζλις με 137-123 και θα αντιμετωπίσουν τους Τζαζ στα playoffs.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Πέρσι φαινόταν αδύνατο, φέτος απίθανο, ωστόσο και τις δύο φορές ο Ράσελ Ουέστμπρουκ κατάφερε να τελειώσει την κανονική περίοδο με triple double μέσο όρο. Ο ηγέτης των Θάντερ έγραψε ιστορία και όπως είναι λογικό κανείς δεν ασχολήθηκε με τη νίκη επί των τραγικών φέτος Γκρίζλις με 137-123.

Οι κεραυνοί τερμάτισαν στην 6η θέση της Δύσης και στον πρώτο γύρο των playoffs θα αντιμετωπίσουν τους Τζαζ, ενώ οι αρκούδες με το τραγικό 22-60 τερμάτισαν στην προτελευταία θέση της περιφέρειας και σίγουρα θέλουν να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα την χρονιά αυτή.

Όσον αφορά το ματς το μόνο ενδιαφέρον ήταν στο αν αν έπαιρνε 16 ριμπάουντ ο Ουέστμπρουκ και να κάνει το ρεκόρ. Μόλις και έγινε μετά ήταν θέμα χρόνου να έρθει και η νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους Θάντερ ήτα ο Τζορτζ με 40 πόντους και τον ακολούθησαν οι Άνταμς με 24 και Μπρέβερ με 17. Ο Ουέστμπρουκ είχε μόλις 6, αλλά μάζεψε 20 ριμπάουντ και έδωσε και 19 ασίστ. Για τους ηττημένους ο Μπρουκς είχε 36 και ο Σίμονς 15.

 

NBA Τελευταία Νέα