Χιτ - Ράπτορς 116-109

Φώτης Καρακούσης
Χιτ - Ράπτορς 116-109

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν την κανονική διάρκεια οι Χιτ με την ομάδα του Μαϊάμι να επικρατεί των Ράπτορς με 116-109 και να τερματίζει στην 6η θέση της Ανατολής.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Πολλά σημαντικά παιχνίδια είχε η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του NBA. Ένα από αυτά διεξήχθη στο Μαϊάμι με τους Χιτ να επικρατούν με 116-109 των Ράπτορς. Μια νίκη που φέρνει τους νικητές στο 44-38 και την 6η θέση της Ανατολής όπου και θα αντιμετωπίσουν τους Σίξερς.

Στον αντίποδα οι δεινόσαυροι τερμάτισαν στην πρώτη θέση της περιφέρειας με 59-23 και στα playoffs θα αντιμετωπίσουν τους Ουίζαρντς, θέλοντας να συνεχίσουν την εξαιρετική έως τώρα χρονιά τους.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν πιο ομάδα και με 8 διψήφιους παίκτες κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους Χιτ ήταν ο Έλινγκτον με 32 πόντους και τον ακολούθησαν οι με 11 οι δύο Τζόνσον, αλλά και οι Ολίνικ, Ουίνσλοου και Ουέιντ. Για τους ηττημένους ο Λόουρι είχε 28, ο ΝτεΡόζαν 19 και ο Πόελτι 16.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα