Αντιμέτωπος με τη φυλακή ο Καντέρ!

Αντιμέτωπος με τη φυλακή ο Καντέρ!

Κάτια Πετροπούλου
Αντιμέτωπος με τη φυλακή ο Καντέρ!

bet365

Τα μπλεξίματα του Ενές Καντέρ με την Κυβέρνηση της Τουρκίας, από ότι φαίνεται, δεν έχουν τελειωμό, μετά την διαμάχη του με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ενές Καντέρ και τούρκικης Κυβέρνησης δεν λέει να καταλαγιάσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Associated Press», Τούρκοι εισαγγελείς έχουν εισηγηθεί για ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων - το ελάχιστο - στον σέντερ των Νικς, για τα «τιτιβίσματα» κατά του Ταγίπ Ερντογάν που είχε κάνει τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2016.

Ο Καντέρ κατά καιρούς είχε δηλώσει αντίθετος με την πολιτική του Ερντογάν και είχε ταχθεί υπέρ του αντιπάλου του, Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του προηγούμενου έτους.

Εξαιτίας αυτού, ο Καντέρ είχε αποκλειστεί στο αεροδρόμιο της Ρουμανίας, όταν προσπάθησε να επισκεφθεί τη χώρα του, ενώ η Τουρκία ανακάλεσε το διαβατήριό του. Ο παίκτης, μάλιστα, είχε κατηγορήσει την Κυβέρνηση και για την σύλληψη του πατέρα του τον περασμένο Ιούνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα