Κιούμπαν: «Ο Τραμπ και ο Μπολ είναι... ίδιοι»! (vid)

Κιούμπαν: «Ο Τραμπ και ο Μπολ είναι... ίδιοι»! (vid)

Ντόναλντ Τραμπ και ΛαΒάρ Μπολ «σφάζονται» σαν τα κοκόρια και ο Μαρκ Κιούμπαν σχολιάζει πως οι δυο τους μοιάζουν και δίνει τα εύσημα στον πατέρα του Λόνζο.

Κιούμπαν: «Ο Τραμπ και ο Μπολ είναι... ίδιοι»! (vid)

Τις τελευταίες ημέρες, Ντόνανλτ Τραμπ και ΛαΒάρ Μπολ μονοπωλούν το ενδιαφέρον στις ΗΠΑ, μετά την ολιγοήμερη κράτηση του ΛιΆντζελο Μπολ στην Κίνα.

Ο μεν υποστηρίζει ότι έβγαλε τον νεαρό παίκτη από την φυλακή, ο δε δεν αναγνωρίζει τίποτα και λέει πως δεν δέχθηκε καμία βοήθεια από τον πρόεδρο των ΗΠΑ και πάει λέγοντας.

Ο φακός του «ΤΜΖ» βρήκε τον Μαρκ Κιούμπαν και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τη γνώμη του γι' αυτή τη διαμάχη.

Τι είχε να πει ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς; Πως οι δύο άντρες μοιάζουν πολύ και πως ο Μπολ κινείται έξυπνα, για να διαφημίσει την εταιρεία του «Big Baller Brand».

«Μοιάζουν τόσο πολύ, επειδή ο Τραμπ λέει ό,τι λέει για να κάνει δημόσιες σχέσεις και για να τον σχολιάζουν. Το ίδιο κάνει και ο Λαβάρ. Ο Ντόναλντ δεν χρειάζεται να απολογηθεί για τίποτα, όπως ούτε και ο ΛαΒάρ. Ο ΛαΒάρ ξέρει πως αν ζητήσει συγγνώμη, δεν θα υπάρχει κάτι άλλο για συζήτηση. Έτσι, θα παίζει συνέχεια στα νέα όλη ημέρα και ο πρόεδρος θα πρέπει να μιλάει γι' αυτόν. Τι είναι καλύτερο για την Big Baller Brand; Συγχαρητήρια ΛαΒάρ!», ήταν τα λόγια του.

Mark Cuban Says LaVar Ball Is Playing Trump Like a Fiddle | TMZ Sports

Best of internet