Κιούμπαν: «Ο Τραμπ και ο Μπολ είναι... ίδιοι»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Κιούμπαν: «Ο Τραμπ και ο Μπολ είναι... ίδιοι»! (vid)

bet365

Ντόναλντ Τραμπ και ΛαΒάρ Μπολ «σφάζονται» σαν τα κοκόρια και ο Μαρκ Κιούμπαν σχολιάζει πως οι δυο τους μοιάζουν και δίνει τα εύσημα στον πατέρα του Λόνζο.

Τις τελευταίες ημέρες, Ντόνανλτ Τραμπ και ΛαΒάρ Μπολ μονοπωλούν το ενδιαφέρον στις ΗΠΑ, μετά την ολιγοήμερη κράτηση του ΛιΆντζελο Μπολ στην Κίνα.

Ο μεν υποστηρίζει ότι έβγαλε τον νεαρό παίκτη από την φυλακή, ο δε δεν αναγνωρίζει τίποτα και λέει πως δεν δέχθηκε καμία βοήθεια από τον πρόεδρο των ΗΠΑ και πάει λέγοντας.

Ο φακός του «ΤΜΖ» βρήκε τον Μαρκ Κιούμπαν και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τη γνώμη του γι' αυτή τη διαμάχη.

Τι είχε να πει ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς; Πως οι δύο άντρες μοιάζουν πολύ και πως ο Μπολ κινείται έξυπνα, για να διαφημίσει την εταιρεία του «Big Baller Brand».

«Μοιάζουν τόσο πολύ, επειδή ο Τραμπ λέει ό,τι λέει για να κάνει δημόσιες σχέσεις και για να τον σχολιάζουν. Το ίδιο κάνει και ο Λαβάρ. Ο Ντόναλντ δεν χρειάζεται να απολογηθεί για τίποτα, όπως ούτε και ο ΛαΒάρ. Ο ΛαΒάρ ξέρει πως αν ζητήσει συγγνώμη, δεν θα υπάρχει κάτι άλλο για συζήτηση. Έτσι, θα παίζει συνέχεια στα νέα όλη ημέρα και ο πρόεδρος θα πρέπει να μιλάει γι' αυτόν. Τι είναι καλύτερο για την Big Baller Brand; Συγχαρητήρια ΛαΒάρ!», ήταν τα λόγια του.

 

NBA Τελευταία Νέα