Ρόκετς - Ράπτορς 113-129

Gazzetta team
Ρόκετς - Ράπτορς 113-129

bet365

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση οι Ράπτορς πέρασαν από το Χιούστον επικρατώντας των Ρόκετς με 129-113.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Μεγάλη εμφάνιση, η καλύτερη φετινή και ακόμα μεγαλύτερη νίκη για τους Ράπτορς μέσα στο Χιούστον επί των Ρόκετς. Οι δεινόσαυροι παίζοντας στο μεγαλύτερος μέρος του αγώνα εξαιρετικό μπάσκετ, επικράτησαν των... ρουκετών με 129-113 και έφτασαν το φετινό τους ρεκόρ στο 8-5. Οι γηπεδούχοι από την άλλη έπεσαν στο 11-4, γνωρίζοντας μια ήττα εκτός προγράμματος.

Ο αγώνας ήταν και μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο εξαιρετικούς παίκτες, τον Τζέιμς Χάρντεν και τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν. Μια... μάχη που μπορεί να κέρδισε ο «μούσιας» όμως στο τέλος πανηγύρισε ο ηγέτης των Ράπτορς, ο οποίος ήταν και πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 27 πόντους, ενώ έδωσε και 5 ασίστ. Πίσω του οι Λόουρι με 19 και Ανουνόμπι με 16 που ήταν και ατομικό ρεκόρ.

Για τους ηττημένους ο Χάρντεν ήταν σε ένα ακόμα ματς ασταμάτητος φτάνοντας τους 38 πόντους, ενώ έδωσε 11 ασίστ και κατέβασε και 6 ριμπάουντ, αλλά είχε για συμπαραστάτη μόνο τον Αρίζα που έφτασε τους 20 πόντους και τα 8 ριμπάουντ.

 

NBA Τελευταία Νέα