Το ΝΒΑ παραδέχτηκε το non call που ευνόησε τους Τίμπεργουλβς! (vid)

Νίκος Καρφής
Το ΝΒΑ παραδέχτηκε το non call που ευνόησε τους Τίμπεργουλβς! (vid)

bet365

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε πως οι διαιτητές έκαναν λάθος που δεν χρέωσαν με επιθετικό φάουλ το screen του Τάουνς στον Ουέστμπρουκ, λίγο πριν ο Ουίγκινς χαρίσει με τρίποντο τη νίκη στους Τίμπεργουλβς.

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς έκανε ένα screen στον Ουέστμπρουκ στην τελευταία φάση του ματς Θάντερ-Μινεσότα πριν ο Ουίγκινς ευστοχήσει σε νικητήριο τρίποντο.

Ο γκαρντ σε δηλώσεις του μετά το ματς διαμαρτυρήθηκε για την φάση και μία μέρα μετά ήρθε να τον δικαιώσει το ΝΒΑ, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για non-call από την πλευρά των διαιτητών. Δηλαδή παραδέχτηκαν πως το screen του Τάουνς ήταν παράνομο και έπρεπε να χρεωθεί με επιθετικό φάουλ.

Επιπλέον οι διοργανωτές ανέφεραν πως ο διαιτητής του αγώνα δεν είδε τον Τομ Θίμποντο που ζήτησε timeout πριν γίνει η τελευταία επαναφορά στην αναμέτρηση, η οποία οδήγησε στο buzzer beater του Ουίγκινς.

Δείτε τη φάση

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα