Λεμπρόν Τζέιμς: «Eίμαι μακρυά από την φόρμα που θα ήθελα να έχω»

Λεμπρόν Τζέιμς: «Eίμαι μακρυά από την φόρμα που θα ήθελα να έχω»

Αντωνία Σπανού
Λεμπρόν Τζέιμς: «Eίμαι μακρυά από την φόρμα που θα ήθελα να έχω»

bet365

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δήλωσε ότι θα «χρησιμοποιήσει» τα επόμενα παιχνίδια να βρει την φόρμα του.

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς παρόλο που... έλιωσε μέσα στα γυμναστήρια όλο το καλοκαίρι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πήρε μέρος σε μόλις ένα preseason παιχνίδι και χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί στην επιθυμητή κατάσταση.

«Απλά θέλω να φτάσω εκεί που πρέπει να είμαι. Ο αστράγαλος και ο τραυματισμός στο πόδι με κράτησαν έξω και με έχουν πάει πίσω από το σημείο που θα ήθελα να είμαι., αλλά έχω κάποιο χρόνο τώρα μεταξύ των παιχνιδιών.

Έρχονται δύο back to back παιχνίδια, οπότε αυτό θα βοηθήσει και έχουμε την ευκαιρία μέχρι τότε να κάνουμε και παραπάνω προπόνηση».

Μετά το παιχνίδι με τους Σέλτικς ο «Βασιλιάς» μίλησε για την επιθυμία του να βελτιώσει την κατάσταση του τονίζοντας, «είμαι μακρυά από την φόρμα που θα ήθελα να έχω».

Ο Τάιρον Λου, ο προπονητής των Καβαλίερς, δήλωσε:

«Ο μικρότερος χρόνος προπόνησης μας πληγώνει σε θέμα κατάστασης. Όταν έχεις μια πιο γεραμσένη ομάδα δεν μπορείς να προπονηθείς όπως θα ήθελες. Θα πάρει λίγο χρόνο να βρεις την φόρμα σου και να μπεις σε ρυθμό αγώνων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα