Σέλτικς - Καβς 113-98: «Καθάρισαν» με Χόρφορντ και πέρασαν στους τελικούς Ανατολής (vid)

Σέλτικς - Καβς 113-98: «Καθάρισαν» με Χόρφορντ και πέρασαν στους τελικούς Ανατολής (vid)

bet365

Οι Σέλτικς με κορυφαίο Χόρφορντ επικράτησαν με 113-98 των Καβς και προκρίθηκαν στους τελικούς Ανατολής.

Καθάρισαν τους Καβς οι Σέλτικς. Οι Κέλτες επικράτησαν με 113-98, έκαναν το 4-1 στη σειρά και με αυτόν τον τρόπο θα βρίσκονται στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας.

Το Κλίβελαντ παρατάχθηκε μισό στο κρίσιμο Game 5 αφού δεν έπαιξαν οι Μίτσελ, Άλεν και Λεβέρτ. Κορυφαίος για τους Σέλτικς ήταν ο Χόρφορντ που έδειξε την εμπειρία και την ποιότητα του. Τελείωσε το ματς με 22 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Συμπαραστάτης του ο Τζέισον Τέιτουμ που είχε 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, αγγίζοντας το τριπλ νταμπλ.

Από την άλλη πλευρά πάλευε μόνος του ο Μόμπλεϊ με 33 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Μόρις μέτρησε 25 πόντους και 3 ριμπάουντ. Οι Σέλτικς περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Νικς-Πέισερς.

Η Βοστώνη συνεχίζει να είναι το απόλυτο φαβορί της Ανατολής για να φτάσει στους τελικούς της λίγκας και να πάρει το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 2008.

Σέλτικς - Καβαλίερς 4-1

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα