Σίξερς - Χιτ 105-104: Ο Εμπίντ τους έστειλε στο Νο7 και πάνω στους Νικς (vid)

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ μέτρησε 23 πόντους, 15 ριμπάουντ και μία μεγάλη ασίστ, στη νίκη των Φιλαδέλφεια Σίξερς απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ με 105-104, η οποία τους έδωσε το Νο7. Στη δεύτερη ευκαιρία του play in οι Χιτ. Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ.

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς είναι άλλη ομάδα με τον Τζοέλ Εμπίντ στο παρκέ. Η απουσία του ήταν ικανή να τους... κατρακυλήσει στη διαδικασία του play in, αλλά το νέο μέλος της Team USA ήταν εκεί για να κάνει ό,τι μπορεί για τη νίκη πρόκριση.

Οι Σίξερς επικράτησαν των Μαϊάμι Χιτ με 105-104 και κέρδισαν το δικαίωμα να τερματίσουν στην 7η θέση. Στο πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Νιου Γιορκ Νικς με μειονέκτημα έδρας.

Ενώ οι Χιτ θα αναμετρηθούν με τους Σικάγο Μπουλς (το ματς στο Μαϊάμι) για να βρεθεί η ομάδα που θα τερματίσει στην 8η θέση και θα πέσει πάνω στους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Εμπίντ τα κάνει όλα

Ο Εμπίντ μέτρησε 23 πόντους, 15 ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ανάμεσά τους αυτή που έκρινε το ματς. Καθώς κατέληξε στο έμμεσο τρίποντο του Κέλι Ούμπρε για το 99-96 (μαζί με τη βολή), 36 δεύτερα πριν το τέλος.

Μέχρι το φινάλε, οι Σίξερς μέτρησαν 6/6 βολές και έφτασαν στην πολύτιμη νίκη.

Ο Νικολά Μπατούμ μέτρησε 20 πόντους και ο Ταϊρίς Μάξεϊ 19, με 6 ασίστ. Για τους Χιτ, ο Τάιλερ Χίρο είχε 25 πόντους και ο Τζίμι Μπάτλερ 19. Ο τελευταίος τραυματίστηκε στο γόνατο, συνέχισε να αγωνίζεται, αλλά εκφράζονται φόβοι για σοβαρό πρόβλημα.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-23, 39-51, 69-74, 105-104.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα