Κινγκς - Γουόριορς 118-94: Το Σακραμέντο πήρε τη... δεύτερη ευκαιρία στο play in, τέλος η σεζόν για το Γκόλντεν Στέιτ (vid)

bet365

Οι Σακραμέντο Κινγκς εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και επικράτησαν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 118-94 παίρνοντας τη... δεύτερη ευκαιρία για την είσοδο στα play off κόντρα στους Πέλικανς. Τέλος η σεζόν για τον Κάρι και την παρέα του.

Πραγματοποιώντας κυριαρχική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, οι Σακραμέντο Κινγκς άφησαν εκτός του... νυμφώνος τους Γουόριορς και απέκτησαν τη δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσουν την είσοδο στα play off σε (ένα ακόμη) ματς «do or die» απέναντι στους Πέλικανς, οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν χάσει νωρίτερα από τους Λέικερς.

Ο Σάσα Βεζένκοβ (0/1τρ.) χρησιμοποιήθηκε μόνο στο garbαge time από τον Μάικ Μπράουν καθώς πέρασε στο παρκέ στο τελευταίο ενάμιση λεπτό του αγώνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των Κινγκς ήταν ο Κίγκαν Μάρεϊ ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 32 πόντους με 8/13 τρίποντα και 9 ριμπάουντ.

Ουσιαστικά πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν οι starters των Κινγκς, οι οποίοι σημείωσαν τους 104 από τους 118 πόντους της ομάδας. Ο ΝτεΑαρον Φόξ είχε άλλους 24 πόντους με 11/25 εντός παιδιάς, ενώ ακολούθησαν οι Ντομάντας Σαμπόνις (16π., 12ριμπ., 7ασ.), Χάρισον Μπαρνς (17π., 3/4τρ.) και Κίον Έλις (15π., 3/4τρ., 5ασ., 4ριμπ.)

Στον αντίποδα η σεζόν τελείωσε ήδη για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι συνέχισαν την... αρνητική παράδοση των ομάδων που τερματίζουν στην 10η θέση της κανονικής περιόδου. Όπερ και σημαίνει ότι καμία ομάδα της Δύσης στο παρελθόν δεν κατάφερε να κερδίσει το ματς του Play In μετρώντας 0-6 ρεκόρ. Η ομάδα του Στιβ Κέρ ήταν άστοχης έξω από τα 7.25 μέτρα με 31% ποσοστό ευστοχίας και τον Κλέι Τομπσον να μένει... άποντος με 0/10 σουτ (!!) εκ των οποίων 0/6 τρίποντα.

Πρώτος σκόρερ στο τελευταίο ματς των «Πολεμιστών» για τη φετινή σεζόν ήταν ο Κάρι με 22 πόντους ενώ ακολούθησαν οι Μούντι (16π.), Κουμίνγκα (16π., 7ριμπ.), Γκριν (12π., 6ασ.) και Γουίγκινς (12π.)

Τα δωδεκάλεπτα: 31-22, 54-50, 91-76, 118-94.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα