NBA: Χάαλαντ και Κάρι αντάλλαξαν φανέλες... εικονικά (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Χάαλαντ Κάρι

bet365

Στεφ Κάρι και Έρλινγκ Χάαλαντ αντάλλαξαν τις φανέλες των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα, έστω και αν βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλον.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τα κατάφεραν και μετά από μία... τρελή κούρσα μπήκαν στα play in. Μένει να μάθουν μόνο την τελική τους κατάταξη, μιας και υπάρχει σενάριο που τους φέρνει μέχρι και 8ους, με τον Στεφ Κάρι ωστόσο να έχει έναν ακόμα... υποστηρικτή.

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο φορ της Μάντσεστερ Σίτι άλλαξε... εικονικά φανέλες με τον σταρ των «πολεμιστών». Αμφότεροι αντάλλαξαν ευχές για τη σεζόν, με τον Κάρι να ανταποδίδει την κίνηση του Νορβηγού.

Άλλωστε ο Στεφ έχει κατά καιρούς δείξει τόσο την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, όσο και την προτίμησή του στον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο λατρεύει να παρακολουθεί.

Μένει να φανεί αν η φανέλα του Χάαλαντ αποδειχθεί γούρικη στον Κάρι και τους Γουόριορς, για την τελευταία ημέρα της κανονικής διάρκειας του NBA και το παιχνίδι στη Γιούτα, απέναντι στους Τζαζ (14/4, 22:30) και το αντίστροφο φυσικά, μιας και η Μάντσεστερ Σίτι διεκδικεί τον τίτλο στην Premier League καθώς και την πρόκριση στην τετράδα του Champions League μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα με τη Ρέαλ στο Μπερναμπέου.

Η ανταλλαγή φανέλας των Κάρι και Χάαλαντ

 

NBA Τελευταία Νέα