Μπακς - Μάτζικ 117-99: Ο Γιάννης έλειπε, ο Πόρτις... χόρευε (vid)

Νίκος Καρφής

bet365

Οι Μπακς εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους κι επικράτησαν με 117-99 των Μάτζικ έχοντας κορυφαίο τον Πόρτις.

Θα πρέπει να μάθουν το επόμενο διάστημα να παίζουν δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς. Τα... ελάφια κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους Μάτζικ, αφού νίκησαν με 117-99 κι έκαναν την δεύτερη σερί νίκη τους.

Το Μιλγουόκι πήγε μπροστά στο ημίχρονο με 64-50 και στη συνέχεια έλεγξε τη διαφορά για να φτάσει στη νίκη και να ανέβει στο 49-31. Οι ηττημένοι έπεσαν στο 46-34. Οι Μπακς που θα είναι δεύτεροι στην Ανατολή θα παίξουν στον πρώτο γύρο με έναν εκ των Σίξερς ή Χιτ πιθανότατα εκτός κι αν... αυτοκτονήσουν οι Πέισερς με τους Μάτζικ.

Φοβερός Πόρτις

Από την πλευρά των νικητών ο Πόρτις είχε 30 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 κλεψίματα σε ένα μεγάλο ματς κάνοντας περήφανο τον Γιάννη, ενώ ο Λίλαρντ τελείωσε με 29 πόντους, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Ο Μπέβερλι είχε 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ. O Θανάσης έπαιξε 3 λεπτά και είχε 1 ασίστ και 1 λάθος στο ματς.

Στον αντίποδα για το Ορλάντο ο Κόουλ Άντονι είχε 23 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Μπανκέρο μέτρησε 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Στους 18 σταμάτησε ο Σαγκς.

Τα ελάφια έφτασαν φέτος τις 31 νίκες και τις 11 ήττες εντός έδρας, δείχνοντας πως ξέρουν να προστατέψουν το σπίτι τους. Καλή αντίδραση για την ομάδα του Ρίβερς στο πρώτο ματς δίχως τον Γιάννη.

Οι Μπακς σούταραν με 15/40 τρίποντα στο ματς, ενώ οι Μάτζικ σούταταν με 11/30 πίσω από την γραμμή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα