Κινγκς - Τζαζ 127-106: Εύκολη επικράτηση στην επιστροφή Βεζένκοβ (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Ο Σάσα Βεζένκοβ πάτησε ξανά παρκέ ύστερα από σχεδόν δύο μήνες απουσίες και οι Σακραμέντο Κινγς δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν των Γιούτα Τζαζ εντός έδρας με 127-106.

Ήταν 9 Φεβρουαρίου όταν ο Σάσα Βεζένκοβ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τους Σακραμέντο Κινγκς κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς, έχοντας 6 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Όπως είναι γνωστό ο Βούλγαρος, πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, είχε υποστεί διάστρεμμα τρίτου βαθμού στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού (σ.σ. δεύτερος τραυματισμός σε σύντομο χρονικό διάστημα) και έπρεπε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες. Πλέον είχε φτάσει η ώρα για την μεγάλη επιστροφή.

Στην αναμέτρηση κόντρα στους Γιούτα Τζαζ, ο Μάικ Μπράουν του έδωσε 10 λεπτά συμμετοχής και εκείνος φρόντισε να τα εκμεταλλευτεί καθώς μέτρησε 5 πόντους έχοντας 1/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ. Οι Κινγκς επικράτησαν εύκολα των Τζαζ πραγματοποιώντας το μεγάλο ξέσπασμα μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου και δη στην 3η περίοδο. Με αυτή τη νίκη το Σακραμέντο «έσβησε» τις δύο «back to back» ήττες από τους Ντάλας Μάβερικς και παρέμειναν «ζωντανοί» στο «κυνήγι» των απευθείας play off.

Ο Κίγκαν Μάρεϊ πέτυχε 25 πόντους με 5/12 τρίποντα, ο Ντε'Αρον Φοξ άλλους 24 πόντους, 12 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ο Χάρισον Μπαρνς 24 πόντους με 5/7 τρίποντα, ενώ το εξαιρετικό «καρέ» για την ομάδα του Σακραμέντο ολοκλήρωσε ο Ντομάντας Σαμπόνις με 17 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 τελικές πάσες.

Στον αντίποδα, για την ομάδα της Γιούτα, οι Κόλιν Σέξτον και Μπράις Σένσαμπο είχαν από 22 πόντους ο καθένας. Υπενθυμίζουμε ότι οι Τζαζ ανακοίνωσαν ότι ο Λάουρι Μάρκανεν δεν πρόκειται να αγωνιστεί έως το τέλος της σεζόν λόγω προβλήματος στον ώμο.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-23, 56-52, 95-77, 127-106.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα