Νετς - Λέικερς 104-116: «Βομβαρδιστής» Λεμπρόν με 40άρα και 9/10 τρίποντα! (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Με τον Λεμπρόν Τζέιμς να ισοφαρίζει το προσωπικό ρεκόρ καριέρας με τα περισσότερα τρίποντα σ' ένα ματς, οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν των Νετς μέσα στο Μπρούκλιν με 116-104.

Μπορεί να βρίσκεται στα μπακετικά του... γεράματα, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν σταματάει να βελτιώνεται και να προσθέτει και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του. Όπως για παράδειγμα το μακρινό του σουτ. Ναι μεν ήταν μέρος του παιχνιδιού του ωστόσο ήταν κάτι το επιπρόσθετο και σε καμία περίπτωση το μεγάλο του, ατού.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο τείνει να εξελιχθεί και σε... σουτέρ τριών πόντων. Πριν από περίπου έναν χρόνο και τρεις μήνες και πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2023, έκανε ρεκόρ καριέρας όσον αφορά τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα σ' ένα παιχνίδι σημειώνοντας 9/14 απέναντι στους Κλίπερς. Τον περασμένο Δεκέμβριο «έγραψε» 5/5 τρίποντα απέναντι στους Θάντερ. Και ήρθε η αναμέτρηση με τους Νετς για να ισοφαρίσει το ρεκόρ καριέρας και παράλληλα να το βελτιώσει αναφορικά με το ποσοστό ευστοχίας.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς, με την δεύτερη «40άρα» του τη φετινή σεζόν, είχε 9/10 τρίποντα (!) κλέβοντας ολοκληρωτικά την παράταση έξω από τα 7.25 μέτρα. Επίσης «γέμισε» την στατιστική του με 4/7 δίποντα, 5/6 βολές, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Φυσικά δεν ήταν και... μόνος του καθώς οι Άντονι Ντέιβις (24 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και Ρούι Χατσιμούρα (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ) τον συμπλήρωσαν ιδανικά έχοντας από ένα double double ο καθένας.

Για τους γηπεδούχους Νετς, ο Καμ Τόμας πέτυχε 30 πόντους με 8/22 εντός παιδιάς, ενώ οι Σρούντερ και Μπρίτζες πρόσθεσαν από 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Τα δωδεκάλεπτα: 11-31, 41-67, 78-91, 104-116.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα