Τίμπεργουλβς: Δεν είναι πλέον προς πώληση!

Τίμπεργουλβς: Δεν είναι πλέον προς πώληση!

Έντουαρντς

bet365

Προβλήματα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τον ιδιοκτήτη του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, Γκλέν Τέιλορ να ανακοινώνει ότι η ομάδα δεν είναι πλέον προς πώληση!

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς δεν είναι πλέον προς πώληση. Τουλάχιστον το ποσοστό που έχει στην κατοχή του ο Γκλεν Τέιλορ και ανέρχεται στο 60%.

Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, το δίδυμο των Μαρκ Λόρι και Άλεξ Ροντρίγκεζ απέκτησε το 40% της ομάδας της Μινεσότα και συμφώνησε να την αποκτήσει ολόκληρη.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Τίμπεργουλβς, η ομάδα δεν είναι πλέον προς πώληση αφού οι Λόρι και Ροντρίγκεζ δεν κατέβαλλαν την τελευταία δόση στην καταληκτική ημερομηνία της 27ης Μαρτίου!

Σύμφωνα με το ESPN το δίδυμο είχε συγκεντρώσει τα χρήματα, αλλά ο Τέιλορ συνέχισε να επιμένει ότι δεν έχουν τηρήσει το χρονοδιάγραμμα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η σχέση των δύο πλευρών έχει φθαρεί στο πέρασμα των δύο τελευταίων ετών.

Αυτή τη στιγμή, οι Τίμπεργουλβς παλεύουν για να πάρουν το Νο1 στη Δύση, έχουν ρεκόρ 50-22 και βρίσκονται στη 2η θέση.

Λίγη ώρα αργότερα, τοποθετήθηκε και η πλευρά των Λόρι/Ροντρίγκεζ, μέσω ανακοίνωσης, η οποία ακολουθούσε τη γραμμή του ρεπορτάζ του ESPN. «Είμαστε απογοητευμένοι από τη δημόσια τοποθέτηση του Γκλεν Τέιλορ. Έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις μας, διαθέτουμε τα απαραίτητα κεφάλαια και είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στην ολοκλήρωση της αγοράς, μόλις το ΝΒΑ ολοκληρώσει τη διαδικασία έγκρισης. Η δήλωση του Γκλεν Τέιλορ είναι μία ατυχής περίπτωση ενός πωλητή που μετάνιωσε, είναι κοντόφθαλμη και αποσυντονίζει την ομάδα και τους φιλάθλους σε αυτή την ιστορική νικηφόρα σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα