NBA, Γουόριορς: Ο Στεφ Κάρι δηλώνει έτοιμος να παίξει περισσότερο και ο Στιβ Κερ διαφωνεί

NBA, Γουόριορς: Ο Στεφ Κάρι δηλώνει έτοιμος να παίξει περισσότερο και ο Στιβ Κερ διαφωνεί

Ο Στεφ Κάρι.

bet365

Ο Στεφ Κάρι δηλώνει έτοιμος να παίξει ακόμα περισσότερο αν χρειαστεί, για να φέρει τις απαιτούμενες νίκες στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όμως ο Στιβ Κερ δε συμφωνεί με την παραπάνω προσέγγιση.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς βρίσκονται ξανά σε κρίση. Η ήττα από τους Τίμπεργουλβς τους έφερε με μόλις ένα νικηφόρο παιχνίδι από τους Χιούστον Ρόκετς στη 10η θέση της Δύσης και το μέλλον δεν είναι ευοίωνο. Μιας και η παρέα του Χιούστον τρέχει σερί οκτώ νικών και φαίνεται έτοιμη να προσπεράσει τους «πολεμιστές», που κινδυνεύουν σοβαρά πλέον να μείνουν εκτός play off.

Με τον Κάρι να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποτρέψει την ήττα απέναντι στους Τίμπεργουλβς, αλλά η υπερβολική του χρήση και το ότι όλα περνάνε από τα χέρια του, τον έφεραν ξανά χωρίς την απαιτούμενη ενέργεια στο φινάλε. Ο σταρ των Γουόριορς έχασε το κρίσιμο σουτ της ισοφάρισης στα 90'' πριν το τέλος και έτσι παρά τους 31 πόντους, δεν έκανε άλλη μια υπέρβαση.

«Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Κάθε παιχνίδι έχει σημασία. Πλησιάζουμε στο κάτω άκρο της βαθμολογίας, κανένας δε θα σηκώσει λευκή σημαία. Αν χρειαστεί να παίξω περισσότερα λεπτά, είμαι έτοιμος για αυτό» ανέφερε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το φινάλε.

Η κουβέντα για τα λεπτά του Κάρι βρίσκει απέναντι τον Στιβ Κερ

Ο Στεφ Κάρι έχει ήδη αγωνιστεί σε 64 παιχνίδια στη σεζόν. Σε αυτά μετράει σχεδόν 33 λεπτά και είναι αναγκασμένος στα 36 του να βλέπει τα πάντα να περνούν από τα δικά του χέρια.

Ωστόσο ο Στιβ Κερ δεν είναι σύμφωνος με τον φορτώσει με ακόμα περισσότερα λεπτά, παρόλο που εκείνος δήλωσε έτοιμος. «Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες για εκείνον. Έχουμε αφήσει το franchise στους ώμους του τα τελευταία 15 χρόνια. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να παίξει 35 λεπτά. Έχουμε πέντε παιχνίδια σε επτά μέρες εκτός έδρας, οπότε αν θέλετε να πείτε πως το να παίξει 30 αντί για 32 λεπτά είναι η διαφορά της ήττας από τη νίκη, τότε διαφωνώ απόλυτα. Προσπαθούμε να κερδίσουμε αλλά και να τον κρατάμε φρέσκο» τόνισε ο Κερ στις δικές του δηλώσεις.

Με τους Γουόριορς να χρειάζονται άμεσα νίκες για να αντιστρέψουν το κλίμα και να διατηρηθούν στο play in, παίρνοντας τη δεύτερη ευκαιρία.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα