Σανς - Σίξερς 115-102: Βήμα για να αποφύγουν το play-in (vid)

bet365

Οι Φοίνιξ Σανς έφτασαν στη νίκη απέναντι στους Φιλαδέλφεια 76ερς (115-102), κάνοντας ένα βήμα μπροστά για την αποφυγή της διαδικασίας του play-in.

Υπό άλλες προϋποθέσεις το ζευγάρι των Σανς με τους Σίξερς θα μπορούσε να είναι μία πρόβα για τους τελικούς του ΝΒΑ.

Μερικές αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου στο NBA, είναι μία απλή αναμέτρηση, στην προσπάθεια των δύο ομάδων να αποφύγουν τη συμμετοχή τους στο play-in.

Οι Σανς, με τον Γκρέισον Άλεν να σημειώνει 32 πόντους, τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει 22 (8 ριμπ.) και τον Ντέβιν Μπούκερ να χάνει το triple double για ένα ριμπάουντ (18π., 9 ριμπ., 11 ασίστ), έκαναν το βήμα για να σώσουν, έστω, το play-in.

Η επίδοση του Ντουράντ ήταν αρκετή για να τον φέρει στην 8η θέση της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών, προσπερνώντας τον Σακίλ Ο' Νιλ.

Για τους Σανς ο Αϊζάια Τόμας επέστρεψε για μία ακόμη φορά στο ΝΒΑ, αγωνίστηκε μόλις για 1:48 στο τέλος του αγώνα.

Η τελική διαφορά κολακεύει τους Σίξερς (εκτός παραμένει ο Εμπίντ), αφού οι Σανς είχαν διαφορά 22 πόντων (88-66) μπαίνοντας στην 4η περίοδο.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ με 18 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 21-23, 60-47, 88-66, 115-102

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα