Σέλτικς: Ο Τέιτουμ έκραξε το load management στο ΝΒΑ

Σέλτικς: Ο Τέιτουμ έκραξε το load management στο ΝΒΑ

Ο Τζέισον Τέιτουμ.

bet365

Το load management που εφαρμόζουν οι ομάδες του ΝΒΑ για να ξεκουράζουν τους παίκτες τους δεν βρίσκει σύμφωνο τον Τζέισον Τέιτουμ.

Η απουσία των σούπερ σταρ του ΝΒΑ από αρκετά παιχνίδια βλάπτει την εικόνα της λίγκας, με δεδομένο ότι το κοινό που περιμένει να τους δει, απογοητεύεται.

Το θέμα με τις διαρκείς απουσίες ειδικά στους back-to-back αγώνες έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και ο Τζέισον Τέιτουμ διαχώρισε τη θέση του από εκείνους που προτιμούν το load management.

«Είμαι κομμάτι αυτής της λίγκας τα τελευταία επτά χρόνια. Δεν μου αρέσει να κάθομαι. Το καταλαβαίνω αν έχουμε να κάνουμε με τραυματισμό. Σε κάθε περίπτωση, αγαπώ το παιχνίδι, ειδικά όταν παίζουμε εκτός έδρας γιατί βλέπω τόσο κόσμο με τη φανέλα μου, με το #0 και το όνομά μου στο πίσω μέρος. Αυτοί οι άνθρωποι ήλθαν να με δουν, είναι τιμή μου και τους σέβομαι» ανέφερε σχετικά ο ηγέτης των Σέλτικς.

Παρεμπιπτόντως, ο Τέιτουμ έχει αγωνιστεί σε 503 αγώνες στην καριέρα του από το 2017, όταν μπήκε στο ΝΒΑ ως νο.3 στο Draft εκείνης της χρονιάς. Μάλιστα τα δυο πρώτα χρόνια απουσίασε μόνο από τρεις αγώνες!

 

NBA Τελευταία Νέα