Λέικερς - Γουόριορς 121-128: Ο Κάρι τους έβαλε για... ύπνο παρά τη 40άρα του ΛεΜπρόν (vid)

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ήταν οι μεγάλοι νικητές στο ντέρμπι με τους Λος Άντζελες Λέικερς, με τον Στεφ Κάρι να βγαίνει από πάνω στη «μονομαχία» απέναντι στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Μπορεί να είχε μόλις 3/10 τρίποντα στην επιστροφή του στην πεντάδα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (35-31) ο Στεφ Κάρι, αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε από το να σκοράρει 31 πόντους και να οδηγήσει τους «πολεμιστές» στη νίκη επί των Λέικερς (36-32) με 121-128.

Το πέρασμα αυτό από το Λος Άντζελες είχε την υπογραφή του Κάρι, παίζοντας ξανά απέναντι σε έναν... αφηνιασμένο ΛεΜπρόν, που ολοκλήρωσε με 40 πόντους, 9 ασίστ και 8 ριμπάουντ για τους Λέικερς. Ωστόσο η απουσία του Ντέιβις δίπλα του υπήρξε κομβική, μιας και ο ψηλός των «λιμνανθρώπων» αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο μάτι και δεν αγωνίστηκε μετά το φινάλε της 1ης περιόδου.

Αυτή είναι μια νίκη κομβική για την κούρσα των play-in της Δύσης και το καλύτερο πλασάρισμα μεταξύ των δύο, με τους Γουόριορς να έχουν πάρει δύο από τα τρία παιχνίδια απέναντι στους Λέικερς φέτος. Συμπαραστάτες του Κάρι στο σκοράρισμα ήταν οι Κουμίνγκα (23π.) και Τόμπσον (26π.), με τον δεύτερο μάλιστα να έρχεται από τον πάγκο, την ώρα που ο Ντρέιμοντ Γκριν θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό με 6 πόντους, 13 ασίστ και 12 ριμπάουντ!

Τα δωδεκάλεπτα: 36-30, 66-67, 93-102, 121-128

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα