Πέλικανς - Μπουλς 106-114: Ο Βούτσεβιτς τα έχει... 500 (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Με τον Νίκολα Βούτσεβιτς να φτάνει τα 500 double double στην καριέρα του, οι Σικάγο Μπουλς πέρασαν από τη Νεά Ορλεάνη κερδίζοντας τους Πέλικανς με 114-106.

Σε ένα μοναδικό και σπάνιο milestone έφτασε ο Μαυροβούνιος σέντερ των Σικάγο Μπουλς. Στο υπ' αριθμόν «875» ματς της regular season «έγραψε» το 500ο (!) double double στην καριέρα του. Όπερ και σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της συνολικής θητείας του στο ΝΒΑ, ο Νίκολα Βούτσεβιτς έχει διψήφιο αριθμό σε δύο στατιστικές κατηγορίες στο 57% των συμμετοχών του!

Μάλιστα γιόρτασε αυτό το επίτευγμα και με νίκη καθώς οι Μπουλς κατάφεραν να «αποδράσουν» από την Νέα Ορλεάνη και να παραμείνουν σε σταθερή βάση σε θέση που οδηγεί στο play-in tournament. Και μάλιστα έχοντας κερδίσει μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση, διεκδικώντας μάλιστα, τη συμμετοχή στα απευθείας play-offs της Δυτικής Περιφέρειας.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 22 πόντους με 10/19 εντός παιδιάς και 13 ριμπάουντ, ενώ οι ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν και Έιγιο Ντοσούμνου πρόσθεσαν από 24 και 21 πόντους αντίστοιχα.

Για λογαριασμό των Πέλικανς που έπαιξαν χωρίς τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπράντον Ίνγκραμ με 22 πόντους, ενώ ο Ζάιον Γουίλιαμσον είχε από τη πλευρά του 19 πόντους, 11 ασίστ και 8 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 21-28, 70-67, 92-91, 106-114

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα