Ντόντσιτς για Νοβίτσκι: «Δεν μπορεί να... κουνηθεί αλλά ακόμα μπορεί να σουτάρει»

Ντόντσιτς για Νοβίτσκι: «Δεν μπορεί να... κουνηθεί αλλά ακόμα μπορεί να σουτάρει»

Δημήτρης Οικονόμου
O Ντόντσιτς

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς βρήκε αφορμή για... τρολάρισμα στον Ντιρκ Νοβίτσκι, αναφερόμενος φυσικά στην ηλικία του αλλά και το σουτ του.

Το Ντάλας έχει περάσει από τον έναν αστερισμό στον άλλον. Από τον Ντιρκ Νοβίτσκι δηλαδή σε αυτόν του Λούκα Ντόντσιτς. Το κοινό τους έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή καταγωγή. Αλλά και με την πολύ καλή σχέση που διατηρούν, με τον Γερμανό να βρίσκεται πάντοτε δίπλα στον Λούκα.

Είναι άλλωστε γνωστό πως οι δυο τους διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις και έτσι ο Ντόντσιτς βρήκε αφορμή για να... πειράξει των άνθρωπο από τον οποίον πήρε τη σκυτάλη ως ο franchise player.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα ήθελε να ξαναπαίξει μαζί με τον Νοβίτσκι, ο Ντόντσιτς απάντησε με χαρακτηριστική ευκολία. «Δεν μπορεί να κουνηθεί πλέον αλλά ακόμα μπορεί να σουτάρει» ανέφερε με αρκετή δόση χιούμορ ο Σλοβένος για τον 45χρονο, φυσικά έχοντας στο μυαλό του την κίνηση και το fadeaway του Ντιρκ που έχει μείνει στην ιστορία.

Δυστυχώς όμως για τους φίλους των Μάβερικς δεν υπάρχει χρονομηχανή που να τους φέρει ταυτόχρονα στο παρκέ, ενώ το τελευταίο διάστημα τους λείπει και ο έτερος σταρ, Καϊρί Ίρβινγκ που έχει μείνει επτά ματς εκτός ένεκα τραυματισμού.

Τα λόγια του Ντόντσιτς για τον Νοβίτσκι

 

NBA Τελευταία Νέα