Κλίπερς-Γκρίζλις 101-105: Στο 0-4 οι Καλιφορνέζοι με τον Χάρντεν! (vid)

bet365

Οι Μέμφις Γκρίζλις (2-8) επικράτησαν των Λος Άντζελες Κλίπερς (3-6) με 101-105 και πέτυχαν μόλις τη δεύτερη νίκη στη regular season, ρίχνοντας τους Καλιφορνέζους στο 0-4 μετά το trade που έστειλε τον Τζέιμς Χάρντεν στο L.A.!

Ο σχολιαστής των Μάβερικς, Μπράιαν Νταμέρις ξεστόμισε πρόσφατα τη μεγάλη κουβέντα όσον αφορά τον Τζέιμς Χάρντεν και τα καμώματα του «Μούσια» που απαίτησε κι εν τέλει, πέτυχε την ανταλλαγή που τον έστειλε από τους Σίξερς στους Κλίπερς.

«Δεν είσαι το σύστημα, είσαι ΤΟ πρόβλημα» εξήγησε ορθά-κοφτά ο Νταμέρις και παρέθεσε μια σειρά από επιχειρήματα για τον Χάρντεν που αγνοεί τη νίκη ως παίκτης των Κλίπερς!

Οι Γκρίζλις επικράτησαν των Καλιφορνέζων με 101-105, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντέσμοντ Μπέιν (27π.) και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη στη regular season, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 2-8 ενώ περιμένουν τον Τζα Μοράντ να επιστρέψει τον επόμενο μήνα μετά την ποινή αποκλεισμού 25 αγώνων.

Σε ό,τι αφορά τους Κλίπερς, ο Πολ Τζορτζ πέτυχε 26 πόντους, ο Νόρμαν Πάουελ είχε 20 πόντους και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σημείωσε 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανήμερα των 35ων γενεθλίων του.

Από την πλευρά του, ο Χάρντεν ήλθε από τον πάγκο και σημείωσε 11 πόντους για τους γηπεδούχους που έφτασαν τις πέντε σερί ήττες, οι τέσσερις εξ αυτών από τη στιγμή που ο «Μούσιας» μετακόμισε στο L.A.!

Τα δωδεκάλεπτα: 20-33, 45-52, 68-79, 101-105.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα