ΝΒΑ: Τα πρώτα «ζόρια» των Μπακς και τι δείχνει το πρώτο 15ήμερο!

ΝΒΑ: Τα πρώτα «ζόρια» των Μπακς και τι δείχνει το πρώτο 15ήμερο!

bet365

Ο Αντώνης Καλκαβούρας καταγράφει τις μέχρι στιγμής «καλύτερες» και «χειρότερες» ιστορίες των πρώτων δύο εβδομάδων στον «μαγικό κόσμο» και σχολιάζει τους 30 μονομάχους σε μία άτυπη κατάταξη με limit up και limit down.

Συμπληρώσαμε δύο γεμάτες εβδομάδες με καθημερινό show time σερβιρισμένο στο πιάτο μας κατευθείαν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το παραπάνω διάστημα, σε συνδυασμό με τα μίνιμουμ έξι και μάξιμουμ οκτώ παιχνίδια που έχουν δώσει όλες οι ομάδες, κρίνεται αρκετά σεβαστό ώστε να καταθέσουμε τα πρώτα, πρώιμα, συμπεράσματα απ' όλα όσα έχουμε δει.

Λίγες ώρες, λοιπόν, πριν από την αποψινή μεγάλη βραδιά που περιλαμβάνει 14 αγώνες στον «άλλο πλανήτη» του αθλήματος, έφτασε η ώρα για την πρώτη άτυπη έκδοση των power rankings.

Στην πρώτη κατηγορία συμπεριλαμβάνουμε τις 10 ομάδες που κρίνουμε ότι έχουν παρουσιάσει τις πιο θετικές εντυπώσεις, στην δεύτερη εκείνες που δεν έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους και στην τρίτη, τις έως τώρα κατώτερες των προσδοκιών...

Limit up

1. Ντένβερ Νάγκετς (7-1, 1οι σε Δύση και ΝΒΑ): Οι πρωταθλητές μπήκαν στην σεζόν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, δείχνουν ότι συνεχίζουν από 'κει που σταμάτησαν πέρυσι και έως τώρα δεν φαίνεται να έχουν επηρεαστεί απο τις αποχωρήσεις του Μπρους Μπράουν και του Τζεφ Γκριν. Αντίθετα, η απόφαση του Γιόκιτς να μην παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Σερβίας και να ξεκουραστεί, είναι υπεύθυνη εν πολλοίς για το «καυτό» του ξεκίνημα (μ.ο. 28,4π., 12,9ρ. & 8,4ασ. Με 63,3% σουτ σε 28,4').

2. Φιλαντέλφια Σίξερς (5-1 2οι στην Ανατολή): Όσο ανεπιθύμητος ήταν ο Νικ Νερς τον τελευταίο χρόνο στον Καναδά, άλλο τόσο και περισσότερο ευπρόσδεκτος είναι στην πρωτεύουσα της Πενσιλβάνια. O 56χρονος Αμερικανός coach «κόλλησε» αμέσως με τον βασικό κορμό των παικτών της ομάδας κι αυτο αποτυπώνεται στην μεγάλη διάθεσή τους στην άμυνα (1η στην ανατολική περιφέρεια με μ.ο. 108,3π.). Ωστόσο, το σημείο-κλειδί για το 4/4 της Philly στην έδρα της, οφείλεται εν πολλοίς στις συνοπτικές διαδικασίες με τις οποίες ο Ντάριλ Μόρεϊ (είδατε τι έκανε η εμπειρία με τον Μπεν Σίμονς;) «ξεφορτώθηκε» τον βραχνά που ονομάζεται Χάρντεν, απελευθερώνοντας πλήρως τον Τζοέλ Εμπίντ, που φέτος μπήκε από νωρίς σε “beast mode” (μ.ο. 32,5π., 11,0ρ., 6,2ασ. & 2κοψ.).

3. Ντάλας Μάβερικς (6-1, 2οι σε Δύση και ΝΒΑ): Η περυσινή ατυχής συνύπαρξη του Ντόντσιτς με τον Ίρβινγκ (με το που έσμιξαν, άρχισε η ελεύθερη πτώση των Μαβς) φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν. Παρά τις αντίθετες προβλέψεις, λόγω του ότι ο οργανισμός δεν κινήθηκε ζωηρά στην μετεγγραφική περίοδο, φέτος η ομάδα του Τζέισον Κιντ παρουσιάζει μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ άμυνας κι επίθεσης, το δίδυμο-«φωτιά» προσφέρει 51,6 πόντους και 16,7 ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ ο νεοφερμένος Γκραντ Ουίλιαμς (μ.ο. 15,1π.) και ο “rookie” Ντέρικ Λάιβλι (μ.ο. 9,0π. & 7,7ρ.), παρουσιάζουν υψηλό βαθμό προσαρμογής.

4. Μπόστον Σέλτικς (5-1, 1οι στην Ανατολή και 3οι συνολικά): Οι προσθήκες του Πορζίνγκις και Χόλιντεϊ έχουν προσδώσει μία αναμενόμενη αναβάθμιση μπροστά και πίσω, με αποτέλεσμα οι Κέλτες να κερδίζουν με την μεγαλύτερη μέση διαφορά στο πρωτάθλημα (μ.ο. 14,5π.) και να παίρνουν 103 πόντους ανά παιχνίδι από τους βασικούς τους. Τέιτουμ και Μπράουν (μαζί έχουν μ.ο. 53,7π., 15ρ. & 6ασ.) συνεχίζουν να αποτελούν το πιο παραγωγικό δίδυμο του ΝΒΑ.

5. Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (6-2): Με τον Στεφ Κάρι (μ.ο. 30,9π. με 47,5% τριπ.) να έχει ξεκινήσει από νωρίς το «μαγείρεμα» και τον Κρις Πολ να έρχεται από τον πάγκο και «αθόρυβα» να δίνει μία άκρως ορθολογική νότα με έμφαση στην δημιουργία (μ.ο. 8,8π., 7,8ασ. & 0,8λ. σε 27,8'), οι πολεμιστές δείχνουν ότι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, αν κι εφόσον μείνουν υγιείς. Αναπάντεχα θετική η προσθήκη του Ντάριο Σάριτς (μ.ο. 8,6π., 6,5ρ. & 1,9ασ. με 40,6% τριπ.).

6. Μινεσότα Τίμπεργουλβς (4-2): Το «άστρο» του Άντονι Έντουαρντς (μ.ο. 28,2π. & 6,7ρ. με 47,2% τριπ.) και το εντυπωσιακό αμυντικό ξεκίνημα των «λύκων» που δέχονται μόλις 101,2 πόντους ανά παιχνίδι (καλύτερη άμυνα στο ΝΒΑ), αφήνουν υποσχέσεις για ακόμη πιο αξιοπρόσεκτη συνέχεια. Ειδικότερα αν ανεβάσει ρυθμούς ο “ΚΑΤ”!

7. Ατλάντα Χοκς (4-3): Η επίδραση του Κουίν Σνάϊντερ, που πέρυσι ήρθε μεσούσης της περιόδου, έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή τόσο σε αποτελέσματα όσο και σε ατομική βελτίωση. Τα ηχηρά «διπλά» σε Μιλγουόκι και Νέα Ορλεάνη και η άνετη νίκη επί της Μινεσότα, έκαναν αίσθηση την ίδια ώρα που ο Ντεζούντε Μάρεϊ (μ.ο. 22,6π. & 6,1ασ.) και ο Τζέιλεν Τζόνσον (μ.ο. 14,3π. & 8,9ρ.) είναι οι αρχικές ευχάριστες εκπλήξεις των «γερακιών».

8. Ορλάντο Μάτζικ (4-3): Με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας σε rotation 12 παικτών (24,3) και παρ' ότι έχουν παίξει μόνο με ομάδες της Δύσης έως τώρα, οι «μάγοι» έχουν θετικοί ρεκόρ, παίζουν άμυνα, τρέχουν και έχουν συνολικά έξι παίκτες με διψήφια παραγωγικότητα στο σκοράρισμα.

9. Ιντιάνα Πέισερς (4-3): Ποιος το περίμενε ότι η ομάδα του Ρικ Καρλάϊλ, θα είχε μετά από 7 αγώνες την πρώτη επίθεση στο ΝΒΑ (μ.ο. 124,9π.), έχοντας σπάσει ήδη δύο φορές το φράγμα των 150 πόντων και τρεις εκείνο των 140; Ο Χαλιμπέρτον (μ.ο. 24,0π. & 11,7ασ. με 40% τριπ.) φαίνεται να βάζει πλώρη για το πρώτο του All Star Game, ενώ άλλοι οκτώ συμπαίκτες του ξεπερνούν ή βρίσκονται στο όριο των 10 πόντων ανά παιχνίδι!

10. Χιούστον Ρόκετς (3-3): Πολύ θετικά τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του Ίμε Ουντόκα, ο οποίος επέστρεψε στους πάγκους και δείχνει πόσο σημαντική ήταν η απουσία του. Το 3/3 το με το οποιο απάντησε η ομάδα του στις τρεις διαδοχικές ήττες στο ξεκίνημα, έχει μεγάλη αξία αν αναλογιστεί κανείς τον άκρως πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει φέτος ο Σενγκουν (μ.ο. 18,2π., 8,5ρ. & 7,0ασ.)και την ανταπόκριση του Ντίλον Μπρουκς (μ.ο. 16,3π. & 4,7ρ. με 56,5% τριπ.) σε πολλαπλούς ρόλους και όχι μόνον σε αυτόν του αμυντικού εξολοθρευτή.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη...

1. Μιλγουόκι Μπακς (4-2): Το ότι έχουν την 12η άμυνα (και σκεφτείτε ότι ο coach Έϊντριαν Γκρίφιν θεωρείται defensive specialist) στην Ανατολή και την 25η άμυνα σε όλο το ΝΒΑ (μ.ο. 119,7π.), αρνητικό πρόσημο στην μέση διαφορά νικών-ηττών (-3,0π.) και είναι προτελευταίοι στα ριμπάουντ (μ.ο. 40,5), ενισχύει τον ποσοστό της ανησυχίας για την συνέχεια. Από την άλλη, βέβαια, πρέπει να τους δωσουμε αρκετή πίστωση χρόνου, γιατί ο Γιάννης με τον Λίλαρντ ακόμη ψάχνονται και δεν γίνεται να σκοράρουν μαζί κάτω από τους 50 πόντους (μ.ο. 48,7π.) και φυσικά ούτε ο Μίντλετον να μην είναι ούτε διψήφιος μ.ο. 9,8π. με 31,3% τριπ. σε 26,3')!

2. Νιου Όρλεανς Πέλικανς (4-3): Το πρόβλημα υγείας του ΜακΚόλουμ φαίνεται ότι βάζει φρένο στους Πελικανς, που έδειχναν να βρίσκονται σε φάση εκτόξευσης. Ο Ζάιον (μ.ο. 21,8π. & 7,0ρ.) δείχνει πιο υγιής από ποτέ, ο Ίνγκραμ είναι περισσότερο από αντιπροσωπευτικός, αλλά χωρίς τον «πρόεδρο» των παικτών, η ομάδα του Γουίλι Γκριν δύσκολα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα!

3. Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (4-3): Αν η μοναδική αήττητη ομάδα της λίγκας εκτός έδρας (2/2), βρίσκεται πάνω από το 50%, το οφείλει στο σπουδαίο step up του περυσινού μέλους της All-Rookie Team, Τζέιλεν Γουίλιαμς (μ.ο. 17,0π.) και το δυναμικό ξεκίνημα του νο1 στο draft του 2022, Τσετ Χόλμγκρεν (μ.ο. 17,0π. & 8,0ρ. με 53% τριπ.). Με σταθερή αξία τον Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (μ.ο. 25,7π., 7,0ρ. & 6,3ασ.), οι Θάντερ αναμένεται να φτάσουν ακόμη ψηλότερα. Στα «χαμηλά» κινείται ακόμη ο Βασίλιε Μίτσιτς (μ.ο. 3,3π. & 2,3ασ. σε 10,7').

4. Λος Άντζελες Κλίπερς (3-3): Έως τώρα κινούνται στην μετριότητα, παρ' ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει κάποιον αδιαμφισβήτητα ανώτερο αντίπαλο. Το αίσιο τέλος της προσθήκης του «Μούσια» θα γεμίσει την περιφέρεια και θα προσδώσει ποιότητα, ωστόσο, η ομάδα του Τάιρον Λου θα αρχίσει να κρίνεται πιο αυστηρά από τον Δεκέμβριο και μετά, όταν πλέον η τετράδα Τζορτζ, Λέοναρντ, Χάρντεν και Γουέστμπρουκ θα έχει τουλάχιστον 10 παιχνίδια στην πλάτη της.

5. Νιου Γιορκ Νικς (3-4): Αν υπάρχει μία βάση πάνω στην οποία μπορεί να στηριχθεί το σενάριο μίας καλύτερης σεζόν από πέρυσι, αυτή βρίσκεται στην εξαιρετική άμυνα που παίζουν οι παίκτες του Θίμποντο. Οι Νικς δέχονται τους λιγότερους πόντους στην Ανατολή (μ.ο. 102,4π.) και έχουν το 2ο χαμηλότερο μέσο παθητικό του πρωταθλήματος, αλλά οι Ράντλ, Μπράνσον και Μπάρετ σκοράρουν και οι τρεις μαζί, σχεδόν 10 πόντους λιγότερους από πέρυσι κι έχουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά.

6. Κλίβελαντ Καβαλίερς (3-4): Ο Ντόναβαν Μίτσελ (μ.ο. 32,5π. & 5,7ασ. με 53,8% εντός πεδιάς) με την βοήθεια του Στρους και του ΛεΒερτ, έβαλε πλάτη μέχρι να επιστρέψουν οι κομβικοί απόντες (Γκάρλαντ και Τζάρετ Αλεν) και κράτησε τους Καβς κοντά στο 50%, κάτι που σημαίνει ότι η συνέχεια αναμένεται πολύ καλύτερη.

7. Τορόντο Ράπτορς (3-4): Η αμυντική φιλοσοφία του rookie και μοναδικού Ευρωπαίου head coach στο εφετινό πρωτάθλημα (ο Σέρβος Ντάρκο Ρατζάκοβιτς) και μαζί με την «απογείωση» του Σκότι Μπαρνς (μ.ο. 22,6π., 9,9ρ. & 5,9ασ. με 42,1% τριπ.), αποτελούν τους παράγοντες που οι Ράπτορς βρίσκονται στην 9η θέση της κατάταξης στην ανατολική περιφέρεια. Οι δύο ήττες από τους Σίξερς και τον επί μία πενταετία προπονητή τους στο Τορόντο, είναι ό,τι πιο δυσκολοχώνευτο έχει συμβεί φέτος στους «παλιούς» παίκτες των «πτερόσαυρων».

8. Σαν Αντόνιο Σπερς (3-4): Αν το «παιδί-θαύμα» από τα περίχωρα του Παρισιού καταφέρνει να είναι τόσο επιδραστικό στις πρώτες δύο εβδομάδες της καριέρας του στο ΝΒΑ, καταλαβαίνετε τι θα συμβαίνει από 'δω και στο εξής προϊόντος του χρόνου. Μετά από επτά παιχνίδια, ο 19χρονος Βίκτορ Γουεμπανιαμά είναι ήδη πρώτος σκόρερ (μ.ο. 19,4π.), ριμπάουντερ (8,4ρ.), κλέφτης (μ.ο. 1,3) και μπλοκέρ (μ.ο. 2,6) των «σπιρουνιών», έχει αναζωογονήσει πλήρως τον 74χρονο προπονητή του (Πόποβιτς) και έχει ήδη προλάβει να «βάλει για ύπνο» τον Μπούκερ και τον Ντουράντ στην 2η διαδοχική νίκη της ομάδας του μέσα στο Φίνιξ!

9. Μπρούκλιν Νετς (3-4): Λαμβανοντας υπ' όψιν τις απουσίες των βασικών Κάμερον Τζόνσον και Νικ Κλάξτον, η ομάδα του Ζακ Βον, δεν τα έχει πάει άσχημα και κύριοι υπεύθυνοι γι' αυτό είναι ο «σεληνιασμένος», Καμ Τόμας (μ.ο. 28,7π.) και ο καταξιωμένος Μικέλ Μπρίτζες (μ.ο. 21,9π.). Χωρίς ουσιαστικό επιθετικό step up από τον Μπεν Σίμονς (μ.ο. 6,5π., 10,8ρ. & 6,7ασ.), πάντως, δύσκολα οι Νετς θα πετύχουν κάτι καλό φέτος.

10. Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέϊζερς (3-4): Τον Σκουτ Χέντερσον (νο3 στο ντραφτ) περίμεναν, ο Σέντον Σαρπ (μ.ο. 20,1π. & 5,9ρ.) φαίνεται να ξεπροβάλλει! Ο προβεβλημένος rookie point-guard που διαδέχτηκε τον Λίλαρντ στην πεντάδα, βρίσκεται ακόμη στα ρηχά (μ.ο. 8,6π. & 4,6ασ. Με 34,6% στα σουτ σε 28,4'), την ίδια ώρα που ο 20χρονος πρώην παίκτης του Κεντάκι, έχει ανεβάσει αισθητά τις μετοχές και στην 2η σεζόν του, είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής η ομάδα του Όρεγκον.

Limit down

1. Μαϊάμι Χιτ (3-4): Ο μεγαλύτερος προβληματισμός για την έως τώρα εικόνα των περυσινών φιναλίστ επικεντρώνεται στην χαλαρότητα που παρουσιάζουν στην άμυνα και στην δυσκολία με την οποία κερδίζουν υποδεέστερους αντιπάλους. Οι λόγοι ίσως έχουν να κάνουν με την σχετικά νωθρή εικόνα (για τα δεδομένα) του Μπάτλερ (μ.ο. 19,0π. & 6,7ρ. με 43,9% στα σουτ), σε αντίθεση με τον πολύ βελτιωμένο Τάιλερ Χίρο (μ.ο. 25,3π., 5,6ρ. & 5,0ασ. με 41,0% τριπ.).

2. Φίνιξ Σανς (3-4): Τι κι αν Ντουράντ δεν έχει λείψει ακόμη από κάποιο παιχνίδι και σουτάρει με 52,1% εντός, συνεισφέροντας 29,9 πόντους ανά παιχνίδι; Οι “Big Three” (KD, Μπούκερ και Μπιλ) δεν έχουν ακόμη συνυπάρξει στο παρκέ για τους «ήλιους», το αρχικό πρόγραμμα ήταν αρκετά βαρύ και αν δεν είχαν έρθει οι back-to-back εντός έδρας ήττες από τους Σπερς, ίσως να μην είχε χτυπήσει ακόμη κανένα καμπανάκι ανησυχίας...

3. Λος Άντζελες Λέικερς (3-4): Με τον Άντονι Ντέιβις να μην μπορεί να συμπληρώσει 10 παιχνίδια στην κανονική περίοδο χωρίς να τραυματιστεί και τον ΛεΜπρόν να είναι αναγκαστικά πρώτος σκόρερ (μ.ο. 25,3π., 8,4ρ. & 5,9ασ.)και να μένει στο παρκέ για 36 λεπτά ανά αγώνα, ο Ντάρβιν Χαμ δεν θα μπορούσε να περιμένει περισσότερα. Ειδικότερα μετά από μία σειρά δύσκολων επτά αγώνων και με τον Όστιν Ριβς να σουτάρει με 31,% πίσω από τα 7,25!

4. Σικάγο Μπουλς (3-5): Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο από την στιγμή που τα νούμερα των τριων πιο σημαντικών παικτών τους, βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση. Αν το τρίο ΝτεΡόζαν, ΛαΒίν και Βούτσεβιτς, δεν ανεβάζουν την απόδοσή τους, οι Μπουλς δύσκολα θα παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη των playoffs.

5. Σάρλοτ Χόρνετς (2-4): Πάνω που άρχισε να παίρνει μπρος ο Λαμέλο Μπολ, τραυματίστηκε ο Ροζίερ και αυτομάτως οι «σφήκες» έχασαν τον πρώτο σκόρερ τους (μ.ο. 22,0π.). Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν έγκειται στην αμυντική προσήλωση (14ο παθητικό στην Ανατολή με μ.ο. 121,7π.), ενώ στις ευχάριστες εκπλήξεις λογίζεται το δυναμικό ξεκίνημα του Μαρκ Γουίλιαμς (μ.ο. 147π. & 8,0ρ. με 81% στα σουτ).

6. Σακραμέντο Κινγκς (2-4): Ο τραυματισμός του Ντι Άαρον Φοξ (μ.ο. 31,3π. & 6,0ασ.) αποδιοργάνωσε τους «βασιλιάδες» που από το καλό ξεκίνημα με «διπλό» στο Σολτ Λέικ Σίτι και νίκη επί των Λέικερς, πήραν την κατηφόρα με αποκορύφωμα τις κολλητές «υποκλίσεις» τους στους Ρόκετς. Ο Μάικ Μπράουν είναι ποροβληματισμός από την έλλειψη ανταπόκρισης της ομάδας στην άμυνα και η συγκεκριμένη παράμετρος ενδεχομένως να έχει προκαλέσει την έλλειψη εμπιστοσύνης στον Σάσα Βεζένκοβ (μ.ο. 5,5π. & 2,2ρ. με 38,2% στα σουτ σε 14,3').

7. Ντιτρόιτ Πίστονς (2-6): Τηρουμένων των προβλημάτων τραυματισμών από την προετοιμασία (Μπογκντάνοβιτς και Μόρις έχουν τεθεί εκτός) και των τελευταίων απουσιών που προέκυψαν (Μπερκς και Άϊβι), δεν έχουν αφήσει άσχημες εντυπώσεις και βρίσκονται χαμηλά λόγω των πέντε διαδοχικών ηττών που έκαναν από τουλάχιστον τέσσερις ομάδες για playoffs. Πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα για τον rookie Οσάρ Τόμπσον (μ.ο. 12,0π., 9,0ρ. & 3,8ασ.)

8. Γιούτα Τζαζ (2-6): Οι «μορμόνοι» έχουν ίσως το πιο δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων 40 ημερών και παρ' ότι παρουσιάζονται κατώτεροι από πέρυσι (σε άμυνα κι επίθεση), θα πρέπει να κριθούν με μεγαλύτερη επιείκεια σε σχέση με το ρεκόρ. Η σταθερή ανοδική «μετοχή» του Λάουρι Μάρκανεν (μ.ο. 24,0π. & 8,8ρ. με 43.6% τριπ.), αποτελεί την βασική σταθερά πάνω στην οποία θα στηριχθεί η προσπάθεια ολική επαναφοράς.

9. Γουάσινγκτον Γουίζαρντς (1-5): Ίσως η πιο άναρχη ομάδα μέχρι τώρα! Ο νεοαποκτηθείς Τζόρνταν Πουλ (μ.ο. 18,5π. με 43,6% στα σουτ) δεν έχει ακόμη παρουσιάσει το αναμενόμενο impact, οι Γουίζαρντς έχουν την χειρότερη άμυνα (μ.ο. 128,7π.), μαζεύουν τα λιγότερα ριμπάουντ (μ.ο. 38,8) και χάνουν με την μεγαλύτερη διαφορά ανά παιχνίδι, οπότε οι προβλέψεις για την συνέχεια της σεζόν δεν είναι ευοίωνες.

10. Μέμφις Γκρίζλις (1-6): “No Morant, no party!”. Η τιμωρία του φυσικού τους ηγέτη με αποκλεισμό από τα πρώτα 25 παιχνίδια της σεζόν, έχει τεράστια επίδραση στην ομάδα από το Τένεσί, που ξεκίνησε με 0/6 και δείχνει να έχει χάσει την «σκληράδα» που την χαρακτήρισε πέρυσι τερμάτισε 2η στην Δύση. Με δεδομένο ότι στην καλύτερη περίπτωση, ο πιο ακριβοπληρωμένος τους άσος θα παίξει για πρώτη φορά την παραμονή των Χριστουγέννων, οι «αρκούδες» δύσκολα θα πλησιάσουν στο όριο του “play-in tournament”!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αντώνης Καλκαβούρας
Αντώνης Καλκαβούρας

Στην συγκεκριμένη στήλη θα βρείτε αντικειμενικά καταγεγραμμένη άποψη γύρω από τα μπασκετικά δρώμενα και μπόλικη ανάλυση, ενίοτε σε συνδυασμό και με ρεπορτάζ. Το Gazzetta, άλλωστε, μπορεί να μπήκε στην καθημερινότητα μου στη μέση της έως τώρα δημοσιογραφικής διαδρομής (2008), ωστόσο, εδώ και 13 χρόνια αποτελεί την πιο σύγχρονη και ταχύτερη πλατφόρμα ενημέρωσης και ένα μέσο στο οποίο απολαμβάνω από την πρώτη μέρα να δουλεύω. Και σίγουρα το μόνο από τα πολυάριθμα στα οποία έχω εργαστεί και εργάζομαι (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικό), το οποίο εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο, σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται ευχάριστη εμμονή για τους αναγνώστες αλλά και για όλους εμάς τους συντελεστές. Να χαιρόμαστε λοιπόν τη νέα του έκδοσή του και να το εξελίσσουμε συνεχώς!