Μπακς - Χοκς 110-127: Τυπικός Αντετοκούνμπο, κακός Λίλαρντ, εύκολη ήττα (vid)

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς (1-1) γνώρισαν εντός έδρας ήττα από τους Ατλάντα Χοκς (1-2), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μετράει 26 πόντους και 11 ριμπάουντ και τον Ντέμιαν Λίλαρντ να μη θυμίζει τον παίκτη της πρεμιέρας.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν το αήττητο τους. Νωρίς. Μικρό το κακό, θα υποστηρίξει κάποιος. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι - ως συνήθως - ο άνθρωπος που οδηγεί την ομάδα του σε σκορ και ριμπάουντ (26π. με 9/13 διπ., 0/1 τριπ., 8/10 βολές, 11 ριμπ., 3 ασίστ). Δεν ήταν μία εμφάνιση απ' αυτές που έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε ως «εξωγήινη».

Θα πρέπει να το συνηθίσουμε, από τη στιγμή που στον πλευρό του Giannis υπάρχει και άλλος ένας σούπερ σταρ. Μόνο που ο Ντέμιαν Λίλαρντ δεν θύμισε σε τίποτα τον παίκτη της πρεμιέρας. Απέναντι στους Ατλάντα Χοκς και τη διπλή άμυνα, ο Λίλαρντ συνάντησε πάρα πολλές δυσκολίες.

Αυτό... μαρτυράει η στατιστική του: 6 πόντοι με 2/8 τρίποντα, 0/4 δίποντα, καμία ελεύθερη βολή, μαζί με 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 6 λάθη σε 29:02. Μάλιστα, ο γκαρντ των Μπακς ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο (68-47 το σκορ) δίχως να βάλει ούτε έναν πόντο.

Το μόνο που κατάφερε να περισώσει ο σταρ των Μπακς ήταν το προσωπικό του, χειρότερο, ρεκόρ σκοραρίσματος, το οποίο είναι στους 4 πόντους και το ξεπέρασε χάρη στα δύο τρίποντα που σημείωσε.

Μπακς - Χοκς: Ομαδικά... γεράκια

Οι Χοκς διέθεταν οκτώ παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο και καλύτερο τον Τρέι Γιανγκ (20π.). «Δείχνει ότι παίζουμε μαζί, δείχνει ότι δεν υπάρχει εγωισμός», ήταν το σχόλιο του προπονητή των Χοκς, Κουίν Σνάιντερ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι έναν παίκτη σαν τον Λίλαρντ δεν μπορείς να τον αφήσεις μόνο με έναν προσωπικό αντίπαλο.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μέτρησε 17 πόντους και 6 ασίστ, ενώ οι Ντεζούντε Μάρεϊ (5 ασίστ) και Ντε' Άντρε Χάντερ (4 κλεψ.) πρόσθεσαν από 15 πόντους.

Οι Μπακς αγωνίστηκαν δίχως τον Κρις Μίντλετον, ο οποίος μετά την επιστροφή του από έναν τραυματισμό στο γόνατο, θα έχει βράδια που θα πρέπει να ξεκουράζεται. Αλλά η απουσία του δεν ήταν ο καταλύτης για την ήττα. Τα λάθη, από την άλλη πλευρά, έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αφού οι Μπακς έκαναν 23, τα οποία μετατράπηκαν σε 22 πόντους για την Ατλάντα.

Ουσιαστικά το ματς κρίθηκε στη 2η δεύτερη περίοδο, όπου οι Χοκς δημιούργησαν διαφορά 15 πόντων, με ένα επί μέρους 15-1 να είναι «υπεύθυνο» γι' αυτό.

Μάλιστα, λόγω της διαφοράς ο Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στην 4η περίοδο.

Οι Μπακς συνεχίζουν χωρίς ανάσα και δίχως χρόνο για να μείνουν στο ματς με τους Χοκς, καθώς αντιμετωπίζουν τους Μαϊάμι Χοκς (ξημερώματα Τρίτης, 31/10, 02:00).

Τα δωδεκάλεπτα: 25-31, 47-68, 80-101, 110-127.

Bucks - Hawks stats

Bucks - Hawks stats

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα