NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψε πως ο «GM Θανάσης» τον έπεισε να υπογράψει στους Μπακς

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψε πως ο «GM Θανάσης» τον έπεισε να υπογράψει στους Μπακς

Αντετοκούνμπο

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν ο άνθρωπος που συμβούλευσε τον Γιάννη να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου με τους Μπακς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Greek Freak.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς θα πορευτούν παρέα έως τη σεζόν 2027-28. Και μπορεί άπαντες να σκέφτηκαν τον Ντέμιαν Λίλαρντ και τη μετακόμισή του στο Μιλγουόκι, όσον αφορά τον βασικό λόγο που υπέγραψε εκεί ο Greek Freak την επέκταση του συμβολαίου του, ωστόσο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν ο καθοριστικός παράγοντας.

Ή αλλιώς ο GM της οικογένειας όπως τον αποκάλεσε ο Γιάννης. Ζήτησε τη βοήθειά του και εκείνος τον συμβούλευσε, όπως μετέφερε ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους εκπροσώπους του Τύπου.

@gazzetta.gr ❓🦌 Μέχρι πού θα φτάσει τους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; #gazzettagr #Antetokounmpo#fy#fyp ♬ original sound - gazzetta.gr

Οι δηλώσεις του Γιάννη για τον Θανάση Αντετοκούνμπο

«Δεν υπήρχε λογική στο να υπογράψω, όπως είχα πει και νωρίτερα, ωστόσο μετά από εκείνη τη δήλωση έκανα μία συζήτηση με την οικογένειά μου, δηλαδή τον... GM Θανάση Αντετοκούνμπο. Μου είπε ότι ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, οπότε έπρεπε να υπογράψω αυτή την επέκταση. Μου είπε επίσης ότι μπορώ να υπογράψω άλλη μία το 2026, ότι αυτό είναι το πιο έξυπνο πράγμα που μπορώ να κάνω. Εμπιστεύομαι την κρίση του, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Έπρεπε να τραβήξω το μυαλό μου από αυτή την κατάσταση. Έπρεπε να μην την σκέφτομαι. Δεν θέλω τα media να μιλάνε για το συμβόλαιό μου, να λένε αν θα μείνω ή αν θα φύγω. Άκουσα την καρδιά μου, ήθελα να μείνω εδώ. Δεν θέλω ο κόσμος, όταν χάνουμε έναν αγώνα, να γυρίζει και να λέει "ο Γιάννης είναι ενοχλημένος, του Γιάννη δεν του αρέσουν όσα συμβαίνουν, ο Γιάννης θα φύγει". Πλέον μπορούμε να συζητάμε μόνο για μπάσκετ.

Πώς θα γίνουμε καλύτεροι; Πως θα χτίσουμε καλές συνήθειες; Πώς θα μείνουμε για περισσότερο μαζί στο παρκέ; Πώς θα αμυνθούμε καλύτερα; Πώς θα βρεθούμε στα σωστά σημεία και πώς θα βοηθήσουμε τον Λίλαρντ, τον Μίντλετον και όλα τα παιδιά να εκτελέσουν καλύτερα; Το μυαλό μας θα είναι αυστηρά στο μπάσκετ. Το έκανα και στο παρελθόν με αυτόν τον τρόπο, το 2020 και με βοήθησε γιατί δεν είχα κάτι να σκέφτομαι. Δεν έβαζα τον εαυτό μου σε μια κατάσταση αμφιβολίας. Είμαι εδώ και θέλω μαζί με τους συμπαίκτες μου να είμαστε επιτυχημένοι και να κερδίσουμε άλλο ένα πρωτάθλημα».

 

NBA Τελευταία Νέα