NBA Preseason: Νίκες για Σανς, Σέλτικς και Γκρίζλις (vids)

Ο Κέβιν Ντουράντ των Φοίνιξ Σανς.

bet365

Η preseason άνοιξε για αρκετές ομάδες τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τους Φοίνιξ Σανς, Μπόστον Σέλτικς και Μέμφις Γκρίζλις να έχουν αρκετά νέα πρόσωπα και να ξεκινούν με νίκες.

Οι Φοίνιξ Σανς αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με όλα τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους. Ο Μπράντλεϊ ,Μπιλ, ο Γιουσούφ Νούρκιτς και ο Γκρέισον Άλεν φόρεσαν τη φανέλα με τον ήλιο και μαζί με τους Κέβιν Ντουράντ και Ντέβιν Μπούκερ έφτασαν στη νίκη, στην παράταση (130-126), μολονότι προηγήθηκαν με διαφορά 17 πόντων στο τέλος της 1ης περιόδου.

Ο Ντουράντ είχε 12 πόντους, όσους και ο Μπούκερ, ο Μπιλ σκόραρε 11 (4 ριμπ., 3 ασίστ), ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Άλεν με 18. Για τους Πίστονς ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ είχε 25 πόντους.

Σέλτικς - Σίξερς 114-106

Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό των Σίξερς, όπως και ο... αντιρρησίας Τζέιμς Χάρντεν. Ωστόσο, η Φιλαντέλφια αντιστάθηκε αρκετά στους Σέλτικς, οι οποίοι είδαν στο παρκέ τόσο τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, όσο και τον Τζρου Χόλιντεϊ.

Η Βοστόνη επικράτησε με 114-106 έχοντας ως πρώτος σκόρερ τον Πέιτον Πρίτσαρντ (26π.) λίγες ώρες μετά την επέκταση συμβολαίου. Ο Τζέιλεν Μπράουν σημείωσε 19 και ο Πορζίνγκις 17. Ο Χόλιντεϊ είχε 6 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Γκρίζλις - Πέισερς 127-122

Και εδώ το ματς κρίθηκε στην παράταση. Δεν αγωνίστηκαν οι Μάρκους Σμαρτ και Τζα Μοράντ (τιμωρημένος) για τους Γκρίζλις και Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, Ντάνιελ Τάις για τους Πέισερς, με τον Τζάρεν Τζάκσον να μετράει 18 πόντους και τον Ντέσμοντ Μπέιν να προσθέτει 17.

Για τους Πέισερς ο Μπένεντικτ Ματουρίν είχε 18 πόντους και ο Τζαράς Μίλερ 19.

Κλίπερς - Τζαζ 96-101

Το ματς έγινε στη Χαβάη, με τους Λος Άντζελες Κλίπερς να έχουν στο παρκέ, μετά από αρκετό καιρό, μαζί τους Πολ Τζορτζ (8π.) και Καουάι Λέοναρντ (11π.). Πρώτος σκόρερ των Κλίπερς ήταν ο Μπόουνς Χάιλαντ με 18.

Για τη Γιούτα ο Κρις Νταν είχε 15 πόντους, ο Τάλεν Χόρτον-Τάκερ 13 και ο Λάουρι Μάρκανεν 10 (8 ριμπ.).

@Photo credits: Phoenix Suns
 

NBA Τελευταία Νέα