Καντέρ: «Πολύ soft η νέα γενιά, τρυπάνε λίγο το δάχτυλο και μένουν εκτός για εβδομάδες» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ενές Καντέρ

bet365

Ο Ενές Καντέρ εξαπέλυσε... επίθεση στη νέα γενιά παικτών την οποία και αποκάλεσε soft κάνοντας τη σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Με αφορμή τη νέα πολιτική του ΝΒΑ η οποία καθιστά απαγορευτική την ξεκούραση δύο σταρ στο ίδιο παιχνίδι, ο Ενές Καντέρ ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα και έδωσε... σκληρή απάντηση βάζοντας στην κουβέντα τη νέα γενιά παικτών.

Ο άλλοτε NBAer ο οποίος απέχει από την ενεργό δράση για περισσότερο από ενάμιση χρόνο μιλώντας στο «Fox & Friends» εξαπέλυσε... επίθεση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι φίλαθλοι πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για να πάνε στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τον αγαπημένο τους παίκτη. Ταξιδεύουν κυριολεκτικά σε όλη τη χώρα για να δουν το είδωλό τους» και συνέχισε:

«Η νέα γενιά παικτών γίνεται κάθε μέρα ολοένα και πιο soft . Παλιά δεν είχαμε ακούσει ποτέ για διαχείριση σε κάποιο ματς Όμως τώρα σχεδόν κάθε παίκτης-σταρ μένει εκτός για μέρες ή ακόμα και για εβδομάδες. Δεν νομίζω ότι έχουν νοοτροπία νικητή εάν μπαίνουν σε μια τέτοια διαδικασία. Για παράδειγμα τρυπάνε το δάχτυλό τους και μένουν εκτός για εβδομάδες...»

 

NBA Τελευταία Νέα